Dyrelageret.dk

Dyrelageret.dk - online netbutik

Dyrelageret.dk er en online webshop med et stort udvalg af kvalitetsfoder og udstyr til hunde, katte og heste. Hos Dyrelageret er der prisgaranti på alle deres produkter, med undtagelse af loppe- og flåtmidler. Deres vigtigste mission er at kunne forene den gode kvalitet med gode priser.

Kontakt

Nejstdalen 3, Postbox 14

9850 Hirtshals

Telefon: 31133117

E-mail: shop@dyrelageret.dk

Hjemmeside: https://dyrelageret.dk/

Hvorfor købe foder og udstyr fra Dyrelageret?

Hvis du gerne vil sikre dig, at dit kæledyr får foder i høj kvalitet og højt ernæringsindhold fra de bedste producenter i Danmark, så bør du vælge Dyrelageret.dk. Dyrelageret går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor er alt deres udstyr blandt andet testet og afprøvet af dyreadfærdsterapeuter, dyrlæger og hunde-, katte- og hesteejere.

Dyrelageret.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis forbuger hotline, når du handler hos dem.

Skal du bruge kvalitetsudstyr til din hund, kat eller hest, har Dyrelageret.dk et spændende og stort udvalg. De har blandt andet agility udstyr, intelligent aktiveringsudstyr, kurve, senge, halsbånd, liner, seler, træningsudstyr, flotte kattemiljøer, kattesenge og huler, kradseting, udstyr til bil og cykel, plejeartikler, snacks, transportbure med mere.

Produkter

Loppe- og flåtmidler

Hundefoder

Oliver’s hundefoder

Essential Foods hundefoder

Carnilove hundefoder

Vetcur supplement

Whimzees tyggeben

Kosttilskud til katte og hunde

Hundeartikler

Katteartikler

Hesteartikler

 

Sociale Profiler

Facebook

Google+