Haus and Honey

Haus and Honey - Logo

Haus and Honey leverer eksklusive køkkenløsninger, der kombinerer smukke designs og funktionalitet i ét samlet luksuskøkken. Siden 2002 har køkkenforretningen rådgivet om og leveret designkøkkener til danskere landet over, og virksomheden sætter en ære i at være de bedste i branchen. De tilbyder blandt andet en uforpligtende konsultation, hvor du sammen med en af deres professionelle køkkenkonsulenter gennemgår ønsker, behov og muligheder, så du står bedst stillet, når du skal vælge dit nye køkken.

Haus and Honey forhandler det populære og eksklusive Rotpunkt, der er rendyrket tysk kvalitet præget af nordisk design. Køkkenet er domineret af rene linjer og udtrykker en minimalistisk livsstil, der efterlader et indtryk hos alle og enhver.

Kontaktoplysninger

Adresse Østerbrogade 160 St., 2100 København Ø
Telefonnummer 21812117
E-mail helle@hausandhoney.dk

Hvorfor vælge Haus and Honey

Hvad enten du skal have helt nyt køkken, opgradere et ældre et af slagsen eller rykke om på indretningen kan Haus and Honey hjælpe dig. De er køkkenspecialister fra A-Z, og kan rådgive dig til, hvordan du bedst får dine ønsker opfyldt.

Mangler du inspiration, kan du trygt komme ned i Haus and Honeys butik på Østerbrograde 160. Her kan du se moderne køkkendesigns, og deres køkkenkonsulenter kan hjælpe dig til at finde frem til lige netop den løsning, du har brug for. Du kan også booke en uforpligtende aftale med en professionel køkkenkonsulent, der hjælper dig med at afdække behov, ønsker og indretningsmuligheder.

Links til Haus and Honey

Website

Facebook 

Rotpunkt

Få uforpligtende rådgivning