AB Låsservice

AB Låsservice

AB Låsservice er et norskejet låsefirma der har base i Oslo og Bærum. Låsesmeden har den mission, at de vil være bedst og billigst. AB låsservice ligger stor vægt på sikkerheden og tilfredse kunder. Virksomheden har døgnservice, hvilket gør at de altid kan rykke ud i områder som Asker, Bærum og Oslo. Yderligere så tilbyder virksomheden deres services til både virksomheder og private.

 

Kontaktoplysninger:

AB Låsservice – Oslo

Oscars Gate 27

0352 Oslo

Telefon: +47 40 12 00 50

Mail: info@ablaasservice.no

 

AB Låsservice – Bærum

Fagertunveien 33

1357 Bekkestua

Telefon: +47 40 12 00 50

Mail: info@ablaasservice.no

 

Hvorfor vælge AB Låsservice?

Du ved aldrig hvornår du får brug for en låsesmed – det kan derfor være en god idé, at være opmærksom på, hvilke professionelle låseservices der ligger i dit område. AB Låsservice dækker et stort areal, og kan rykke ud med deres døgnservice, hvis du har brug for deres hjælp i områder som Asker, Bærum og Oslo.

AB Låsservice kan tilbyde mange forskellige mange forskellige opgaver inden for låseområdet, hvor de dækker alt fra at skifte en enkelt lås til at totalsikre et privathjem eller større virksomheder. Ingen opgave er dermed for lille – eller for stor.

En af grundene til at AB Låsservice kan tilbyde så favorable priser er, at de ikke har omkostningstunge forretningslokaler. Deres afdelinger ligger praktisk og strategisk placeret, og så har de nogle meget veludstyrede servicebiler, der indeholder de mest nødvendige ting, hvilket gør at de er godt rustet til, at kunne udføre næsten alle opgaver.

 

Produkter:

Døgnservice Asker

Døgnservice Bærum

Døgnservice Oslo

Låseservice til Private

Låseservice til virksomheder

 

Links:

Hjemmeside

Facebook

Google+