Acubiz A/S

Acubiz A/S er blandt de førende i Europa, når det kommer til at udbyde software til web-baserede løsninger, som firmaer bruger til at håndtere deres rejseafregning og andre medarbejderrelaterede udgifter. I dag har bruger over 50.000 personer i over 30 lande Acubiz Expense Management System.

Kontaktoplysninger

Acubiz A/S
Bregnerødvej 133D
3460 Birkerød
Danmark

Tlf. +45 70 214 215
e-mail: info@acubiz.com

Hvorfor vælge Acubiz?

Acubiz A/S har eksisteret siden 1997, hvor firmaet blev stiftet på baggrund af en vision om, at det skulle være nemt og billigt for både medarbejdere og virksomhedsejere at håndtere rejseafregning og medarbejderrelaterede udgifter.

Det er firmaets mission at hjælpe deres kunder med at gøre deres forretning mere rentable og dermed give hurtig ROI ved at tilbyde den mest profitable løsning uanset virksomheden branche og størrelse. Præcis derfor har Acubiz allerede national og international succes.

Acubiz leverer på baggrund af deres vision og mission fleksible og brugervenlige løsninger, som giver deres kunder mere tid til at fokusere på deres egen kerneforretning ved at give et samlet og meget præcist overblik over omkostningerne. Samtidigt letter Acubiz byrden fra ansatte, der i højere grad kan få lov til at bruge deres kompetencer i stedet for at skulle fokusere på at håndtere bilag.

Alt dette er med til at give en øget indtjening og en bedre bundlinje, også på kort sigt.

Produkter

Acubiz EMS

Acubiz Capture

Acubiz Mileage

Links

Website: www.acubiz.com/dk

LinkedIn: www.linkedin.com/acubiz-as