Alterna Huse

Alterna Huse

Alterna Huse er et 100 procent familieejet foretagende, som bygger på mange års erfaring.

Virksomheden blev etableret som byggefirma i 1987, men har eksisteret i byggebranchen siden 1979. Alterna Huse koncentrerer sig udelukkende om nybyggeri af individuelle parcelhuse, hvor de årligt står bag 25-30 husebyggerier i trekantsområdet.

Alterna Huse sætter en ære i at bygge baseret på et solidt værdigrundlag. Her bliver der gjort en dyd ud af at efterleve de højeste kvalitetskrav, der resulterer i, at alle husene kan holde i mange år ud i fremtiden.

Her sættes kundens behov, krav og individuelle ønsker utroligt højt. Alterna Huses ekspertise og ærlighed er med til at garantere et slidstærkt og tidsløst hus. Derfor er de ikke bange for at bistå med viden, såfremt kundens ønsker ikke er optimale.

Uanset ønsker og behov, rådgiver Alterna Huse, således der bliver fundet en løsning i fællesskab, som alle er tilfredse med.

Kontaktoplysninger

Adresse: Skånevej 19, 6230 Rødekro
Telefonnummer: 74 69 34 34
E-mail: info@alterna-huse.dk

Hvorfor vælge Alterna Huse

Går man med drømmen “byg nyt hus” og ønsker at gøre den til en realitet, så er Alterna Huse det rette valg. Med mere end 40 år i byggebranchen er Alterna Huse eksperter inden for området og forstår sig på vigtigheden af at lytte til kundens ønsker og behov for deres nye hus.

For Alterna Huse handler det ikke blot om at bygge et nyt hus – det handler om at bygge et hjem. Hvad enten, man drømmer om et vinkelhus, længehus, H-Hus eller knækhus, så forstår Alterna Huse sig på at give hvert enkelt typehus sjæl og charme.

Et nyt hus er ikke en hyldevare, hvorfor der er mange beslutninger, som skal tages, inden de hårdtopsparede penge investeres i et nyt hjem. Hos Alterna Huse mener de, at alle skal have råd til at bygge deres drømmehjem. Så når spørgsmål “hvad koster et nyt hus” byder sig,tilbyder Alterna Huse muligheden for at bygge et kampagnehus. Med et kampagnehus er plantegningen allerede fastlagt. Dog er der altid plads til ændringer og tilpasninger, således huset stemmer overens med kundens behov og ønsker og kan leve op til hverdagens opgaver.

Links til [virksomhed]

Website: https://alterna-huse.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/Alterna-huse-191894340849153/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCb-sD9zc8b8jeMEKJycRSxA