APC Forsikringsmæglere – branchens mest tilfredse kunder

APC Forsikringsmæglere har i bund og grund kun én mission: at vælge den bedste pensionsløsning for sine kunder. I praksis betyder det ofte, at kunden får en pension, der er flere hunredetusinde kr. større end vedkommendes nuværende pension.

For APC er det vigtigt, at deres rådgivning er helt uafhængig. Firmaet er derfor ansat af kunden – og altså ikke af bankerne eller pensionsselskaberne.

Dette betyder for størstedelen af kunderne, at de opnår en stor besparelse på omkostningerne. Anbefaler APC Forsikringsmæglere fx kunden at flytte sin pensionsopsparing, så vil vedkommende med andre ord efterfølgende betale færre omkostninger, inkl. omkostninger til APC, end kunden samlet betalte før.

APC’s forretningsmodel har vist sig at være succesfuld: På kun 10 år har den nemlig gjort APC til Danmarks største mægler af pension. Således rådgiver firmaet i dag næsten 10.000 kunder. Dertil kommer, at de har 5 stjerner på Trustpilot og dermed branchens mest tilfredse kunder.

Kontakt APC Forsikringsmæglere

APC Forsikringsmæglere A/S

APC København Strandgade 4C 1401 København K

APC Aarhus Sommervej 31E, 5 8210 Aarhus V

Tlf. 70 25 70 26

apc@apc.dk

CVR: 30732049 

Bliv endnu klogere på, hvem APC Forsikringsmæglere er:

I denne præsentationsvideo får du et indblik i, hvilke kerneværdier APC bygger på:

Vil du blive endnu klogere på, hvem APC Forsikringsmæglere er, kan du tjekke virksomhedens hjemmeside eller adm. direktør Peter Lindblads hjemmeside.

For APC er det vigtigt at være til stede dér, hvor det sker. Derfor er virksomheden ikke kun at finde på egen website, men også på en lang række sociale medier. På den måde er virksomhed altid i øjenhøjde med både kunder og potentielle kunder. Bl.a. på følgende sociale medier er det muligt at følge virksomheden:

Du kan også læse om APC på følgende blogs: