Begravelses Service

Begravelses Service

Begravelses Service blev grundlagt af Peter Thomasen og Carsten Mandalay i 2003. Vision var at udvikle en moderne servicevirksomhed med uddannede bedemænd, der er klædt godt på til at imødekomme alle de mange behov der er forbundet med dødsfald – før, under og efter.  Begravelses Service tilbyder deres kunder services med et hovedfokus på omsorg og empati.

Kontaktoplysninger:

Begravelses Service Frederiksberg

Begravelses Service ApS

Smallegade 38b

2000 Frederiksberg

Telefon 70 11 24 07

info@evercare.dk

 

Begravelses Service København

Begravelses Service ApS

Fælledvej 5

2200 København N

Telefon 70 11 24 07

info@evercare.dk

Hvorfor Begravelses Service?

Begravelses Service kan igennem deres services tilbyde hjælp og assistance i forbindelse med dødsfald, begravelse, bisættelse, ceremoni såvel som juridisk og økonomisk rådgivning.  For at kunne tilbyde en så kvalificeret service som muligt, så består Begravelses Service af en bred gruppe af medarbejdere, der hver især besidder vidt forskellige faglige ekspertiser samt uddannelsesmæssige baggrunde. Den vej igennem kan Begravelses Service tilbyde en helstøbt, holistisk service, hvor der først og fremmest er fokus på, at varetage kundernes behov og situation på så hensigtsmæssig en måde som muligt.

Du kan besøge Begravelses Service i deres butikker i henholdsvis Frederiksberg og København, hvor du kan få en professionel vejledning i forhold til konkrete spørgsmål. På deres hjemmeside kan du få et mere indgående kendskab til de services bedemandsvirksomheden tilbyder, og hvordan de adskiller sig fra andre bedemandsforretninger.

At tale om døden

For Begravelses Service er det en vigtig mission at få danskerne til at tale mere om døden. Der er en tendens til, at døden er et tabu – noget, man helst undgår at tale om. På Begravelses Services blog udgiver virksomheden derfor flere blogindlæg, der netop omhandler dette tema: at tale om døden som noget helt naturligt. For om man vil det eller ej, så er døden uomgængelig, noget, vi alle kommer til at opleve – på egen krop såvel som hos være nærmeste. Læs fx blogindlæggene “Danskerne taler sjældent om døden” eller “Tal med børn om sygdom og død”.

Førstnævnte tager udgangspunkt i en undersøgelse, der viser, at der er mere end 50% af danskerne, som opfatter døden som et reelt tabu i samfundet – altså som noget, man ikke taler om, medmindre det er absolut nødvendigt. Selvom vi alle ved, vi en dag skal dø, er døden et samtaleemne, vi undgår – bevidst eller ubevidst. Det er imidlertid utroligt vigtigt, at vi kan tale om døden, ikke mindst med dem der står os nær. Taler man ikke om døden, er det nemlig langt sværere at forberede sig på den dag, hvor den rammer en i den nære venne- eller familiekreds.

Sidstnævnte blogindlæg, “Tal med børn om sygdom og død”, tematiserer det faktum, at de fleste af os har oplevet alvorlig sygdom eller død tæt på, og at vi alle sammen kommer til at stå ansigt til ansigt med døden en dag. Derfor er det også emner, der er rigtig vigtige at få talt om, også til trods for det kan være svært. Det gælder ikke mindst, når det kommer til børn og unge, som kan have svært ved at forstå, hvad døden egentlig handler om. Det betyder, at børn og unge ofte vil reagere anderledes på død i nær familie eller vennekreds, end voksne vil, hvorfor det er derfor vigtigt, at man kan gå i dialog med børn og unge om døden, så man sikrer sig, at de lærer at håndtere død eller sygdom i familien på den bedst mulige måde.

 

Begravelses Service kan findes på hele Sjælland

Begravelses Service hjælper dig i en tid med sorg og tab – over hele Sjælland. Vi har medarbejdere på hele øen, som er empatiske og forstår din krise, og derfor er de klar til at hjælpe med at det praktiske og sikre, at du og dine kære får sagt ordentligt farvel. Du behøver ikke tænke på afholdelse, mad og drikke – Alt dét, klarer Begravelses Service. Vi er også altid klar til at lytte, hvis du har brug for at lette dit hjerte i forbindelse med et dødsfald. Det kan ikke kurere, men det kan give plads til forståelse og accept.

Du finder os blandt andet i

Rødovre

Hellerup

København

Frederiksberg

Søborg

Amager

 

Hos Begravelses Service tilbyder vi blandt andet

 

Begravelse

Ceremoni

Dødsbobehandling

 

Links:

Hjemmeside

Facebook / Facebook Om-side

LinkedIn

YouTube

Twitter

Trustpilot

Vimeo