Behandlingsskolerne

behandlingsskolerne

Behandlingsskolerne i København er en række behandlings og uddannelsestilbud for børn og unge med psykiske diagnoser. Behandlingsskolerne består af i alt syv dagskoler fra 0.-10. klasse, to weekendaflastning, fire ungdomsuddannelser for unge i alderen 17-25 år (STU: Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse) samt et behandlingscenter, hvilken alle skolerne kan trække på.

De indskrevne børn på Behandlingsskolerne lider alle af enten generelle eller specifikke indlæringsvanskeligheder, autisme, ADHD, OCD, Tourettes syndrom eller svære psykiske lidelser i form af fx angst, spiseforstyrrelser og selvskadende adfærd. Nogle af børnene har op til tre-fire psykiske diagnoser samtidig.

Kontaktoplysninger

Behandlingsskolerne
Linde Allé 51–53
2720 Vanløse

Telefon: 32 96 04 90
Fax: 32 96 04 94
E-mail: info@behandlingsskolerne.dk

Hvorfor vælge Behandlingsskolerne?

Lige siden Behandlingsskolerne blev søsat for 10 år siden, har de været drevet af ildsjæle, der alle arbejder ud fra filosofien om, at kæmpe for det enkelte barn eller unge menneskes muligheder. Samlet har de fra dag ét haft det mål, at børnene en dag vil kunne se tilbage på deres forløb på Behandlingsskolerne og tænke: “Der var faktisk nogle, der ville mig det godt”.

Behandlingsskolernes ansatte, der består af pædagoger, lærere, familiebehandlere og psykologer, arbejder alle ud fra tesen om, at børn og unge udvikler sig bedst gennem målrettet behandling, hvor der bliver stillet krav. På den måde udfordres både børnene og de unge på en god og nærværende måde, og man sørger man for, at de hele tiden udvikler sig. Naturligvis stilles der på ingen måde nogen krav til hverken børn eller unge, som de ikke vil kunne magte. Tilsammen har alle ansatte på Behandlingsskolernes en utrolig bred viden om, hvordan børn og unge med psykiske lidelser kan og skal hjælpes.

Skoler og behandlingstilbud

Behandlingsskolerne består af dagskoler, weekendaflastning, ungdomsuddannelser – og et Behandlingscenter, som alle skolerne kan trække på.

Dagskoler
Behandlingscentret
Ungdomsuddannelser (STU)
Weekendaflastningstilbud

Job hos Behandlingsskolerne

Behandlingsskolernes ansatte består af pædagoger, lærere, familiebehandlere og psykologer, der alle brænder for at gøre en forskel for børn og unge med psykiske lidelser. Har du lyst til at arbejde som en del af det store team af ildsjæle inden for området uddannelse og behandling, så er Behandlingsskolerne måske et sted for dig.

Se de ledige stillinger her og her.

Links

Website:www.behandlingsskolerne.dk

Dagskolen Barometeret: www.barometeret.dk

Dagskolen Fyrtårnet: www.fyrtaarnet.dk

Dagskolen Karlsvognen: www.skolen-karlsvognen.dk

Dagskolen Pilely Gårds: www.pilelygaard.dk

Dagskolen Pilens: www.skolen-pilen.dk

Dagskolen Kompassets: www.kompasset.dk

Dagskolen Polaris: www.skolen-polaris.dk

 

Wikipedia: www.da.wikipedia.org/wiki/Behandlingsskolerne

LinkedIn: www.linkedin.com/company/behandlingsskolerne

Google+: www.plus.google.com/+BehandlingsskolerneDk/

Facebook: www.facebook.com/behandlingsskolerne

Twitter: www.twitter.com/Behandlingsskol

Slideshare: www.slideshare.net/Behandlingsskolerne

Hvis du vil læse mere om behandlingsarbejde med unge mennesker, så klik ind på Holmegaardshuset og lær mere om deres arbejde med især unge forældre.