Boserup Ejendomme

boserup ejendomme

Boserup Ejendomme er et professionelt og veletableret administrationsfirma, der er specialister i at drive og administrere ejendomme. De tilbyder en lang række serviceydelser inden for drift og administration.

Kontaktoplysninger

Boserup Ejd. A/S
Ørnevej 10
4600 Køge
Tlf: 33 16 00 82
Fax: 33 16 00 54
E-mail: mail@boserupejendomme.dk

Derfor bør du vælge Boserup Ejendomme til ejendomsadministration

Du bør vælge denne virksomhed til ejendomsadministration, hvis du gerne vil være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Boserup Ejendomme har mange års erfaring bag sig, hvilket giver dem en kæmpe fordel i forhold til deres konkurrenter. De har en uvurderlig indsigt i, hvordan man på den bedst mulige måde driver og administrerer ejendomme.

Derudover betegner virksomheden også sig selv som veletableret og meget dynamisk, hvilket er to ord du uden tvivl bør tillægge en masse værdi. Virksomheden drives i øvrigt af yderst professionelle mennesker, der gør alt for at levere så godt et resultat som muligt. Boserup Ejendomme gør meget ud af tilpasse sig den enkelte kundes behov og ønsker, så forventningerne til arbejdet altid bliver indfriet.

Da der er tale om et topprofessionelt administrationsfirma, så er Boserup Ejendomme selvfølgelig behørigt ansvarsforsikret samtidig med, at de er medlem af Ejendomsforeningen Danmark.

Links

Website: boserupejendomme.dk
Facebook: facebook.com/boserupejendomme
Google+: plus.google.com/114054263556054099425
Twitter: twitter.com/boserupejendom
LinkedIn: linkedin.com/company/boserup-ejendomme