Brdr. Jensen Møbeltransport A/S

brdr. jensen møbeltransport

Brdr. Jensen Møbeltransport er et flyttefirma med mange års erfaring inden for både privatflytning og flytning af kontorer og andre former for erhvervsflytning samt flytning til udlandet. Derudover tilbyder Brdr. Jensen inventar- og møbelopbevaring på deres eget lagerhotel i Rødovre. Med andre ord tilbyder flyttefirmaet en komplet løsning til dig, der skal flytte, uanset om du er privatperson eller virksomhedsejer.

Kontaktoplysninger

Brdr. Jensen Møbeltransport A/S​
Hvidsværmervej 161
2610 Rødovre

Telefon: 44 50 70 00
Fax: 44 53 15 46
E-mail: info@bjflyt.dk

Om Brdr. Jensen Møbeltransport A/S

Brdr. Jensen Møbeltransport A/S er et af Danmarks førende flyttefirmaer, og det er der god grund til. Vælger man dette flyttefirma til at stå for sin flytning, hvad enten der er tale om en privatflytning til udlandet eller en virksomhedsflytning fra den ene ende af landet til den anden, så tilbyder Brdr. Jensen en komplet og skræddersyet løsning, der passer til dit behov.

Brdr. Jensen tilbyder ikke kun flytning, men også opbevaring af inventar og møbler på deres eget lagerhotel. Her kan du få opbevaret dine ejendele trygt og sikkert, mens du står mellem to boliger eller i tilfælde af, at du flytter til noget mindre og ikke har mulighed for at tage alle dine møbler med dig, men stadig ønsker at beholde dem.

Vælger du Brdr. Jensen Møbeltransport A/S som dit flyttefirma i forbindelse med din næste flytning, så kan du være sikker på, at de tager sig godt af dine ejendele, og ikke mindst at flytning foregår på professionel vis.

Har du eksempelvis brug for en professionel flytning af kontoret, så kan du være sikker på, at du ikke behøver lukkedage og spildte arbejdstimer.

Services

Brdr. Jensen Møbeltransport A/S tilbyder som tidligere nævnt rigtig mange forskellige typer af flytning, og du kan helt sikkert finde en løsning, der passer til dig og dine behov. Nedenfor kan du se et udvalg af de mest almindelige typer af flytning:

Privatflytning
Flytning af kontor
Flytning til udlandet

Links

Website

Facebook

LinkedIN