Christian Betting og Lighthouse Energy DMCC

Christian Betting

Christian Betting står bag energiselskabet Lighthouse Energy DMCC, der har hovedsæde i Dubai.  Virksomheden rådgiver andre forretningsdrivende til grønnere og billigere strøm gennem solcelleanlæg, der opstilles på tage eller flade udendørsarealer. Christian Betting har i mere end 7 år været forretningsdrivende i Dubai, og hans virksomhed er vokset til også at rådgive kunder i USA og Europa. Der er planer om at udvide forretningen til flere dele af Asien, hvor efterspørgslen efter grønne løsninger vokser, fortæller Christian Betting.

Christian Betting er født og opvokset i Danmark. Han tog sin videregående uddannelse på Århus Universitet, hvor han både har en Bachelor og Kandidatgrad i hhv. økonomi og finansiering. Christian blev hurtigt en del af den finansielle sektor efter endt uddannelse, hvor han startede som aktieanalytiker – siden da har han ikke set sig tilbage.

Kontaktoplysninger

Lighthouse Energy DMCC
JBC Tower 1, Office 3303, 33rd Floor
Jumeirah Lakes Towers
P. O. Box 11 36 23, Dubai
United Arab Emirates

Mail: chris@lighthouseenergy.eu

Tel: (+971) 4 564 0034

Christian Betting: Omstilling til grøn energi er godt for brand og bankkonto

Fordelene ved solenergi er massive, fortæller Christian Betting. Ikke kun får virksomheder en grønnere profil, de sparer også penge på elregningen. Således kan solcellepaneler i Mellemøsten genere en årlig besparelse på hele 15 % for forskellige typer virksomheder, når energiregningen skal undersøges nærmere. Omkostningerne i opstarten afskrække nogle forretningsdrivende fra at investere i en grøn profil, men da solcelleanlæg er ekstremt holdbare, går de glip af massive besparelser over en længere årrække.

Når man vælger solcelleenergi er opstartsfasen lidt peberet. Men når vi først har sat hele anlægget op, er vedligeholdelsesomkostningerne lave og levetiden er lang. Det betyder færre udgifter for virksomheden, mens strømproduktionen er grøn og bæredygtig. Det er en win-win situation for alle”, fortæller Christian Betting.

Christian Betting forklarer yderligere, at teknologien bag solenergi er forholdsvis simpel. Der er få dele, der kan gå i stykker sammenlignet med andre energiformer såsom vind- og bølgeenergi, da anlægget for solcelleenergi er statisk. Anlægget suger solenergien til sig gennem en glasplade, og bliver derfor ikke udsat for vind og vejr på samme måde, om vindmøller eller energiplatforme i vandet. Det betyder også, at levetiden for solcelleanlæg ligger på minimum 20 år. En garanti, Christian Betting står bag.

Nogle af fordelene ved at benytte lighthouse Energy er:

  • De kender markedet
  • De garanterer en lavere elregning over en længere periode
  • De står for at sætte hele anlægget op

Med mere end 310 solskinsdage om året i Dubai er solenergi også en konstant faktor. Det betyder, at elproduktionen er forudsigelig, og man bliver derfor ikke ramt af pludselig energimangel.

Lighthouse Energy løfter sløret for grøn energi i Mellemøsten

Christian Betting og Lighthouse Energy DMCC er med til at bane vejen for grønne investeringer i Mellemøsten. Området, der oftest er kendt fra sin olieproduktion, er nemlig ved at få øjnene op for de finansielle muligheder, der ligger i vedvarende energi. Det var dog en helt anden historie, da Christian betrådte Ørkenstaten for første gang i 2009. De møder, han havde med energiansvarlige var ikke specielt lydhøre overfor solenergi – de havde jo en masse olie, der gik som varmt brød. Men med faldende oliepriser verden over og stigende konkurrence fra Rusland og Sydamerika, blev vedvarende energi pludselig interessant. De gode vejrforhold, lave løn- og vedligeholdelsesomkostninger samt en godt forarbejde fra Christian Betting har været medvirkende faktorer til, at sløret langsomt løftes for grønne løsninger i Mellemøsten.

Atomværker får fornyet energi i Forenede Arabiske Emirater

Christian Betting fortæller, at en ny undersøgelse peger på, at indbyggerne i Forenede Arabiske Emirater er positivt stemte over for brugen af fredelig atomkræftenergi. 82 % mener, at området skal bruge energien til elektricitet, mens hele 91 % mener, det er vigtigt for nationen.

Den uafhængige undersøgelse er foretaget af research firmaet Nielsen på vegne af Enec (Emirates Nuclear Energy Corporation). Sammenligner man tallene med en tidligere undersøgelse fra 2016, er tallene for viden på området blandt befolkningen steget med syv procentpoint, forklarer Christian Betting.

”Enec er en meget stor spiller i Mellemøsten, og virksomheden er yderst respekteret blandt beslutningstagere og politikere”, fortæller Christian Betting.

Enec har stor succes med at informere indbyggerne i Mellemøsten, og der er da også mange der mener, at virksomheden har en stor rolle at udfylde, både nu og i fremtiden, siger Christian Betting.

Undersøgelsen fra 2017 viste, at der er en markant støtte til fredelige atomkræftværker deres energitilførsel. Selv samme undersøgelse viste, at viden om programmerne er stigende, og den tendens bekræfter den nye undersøgelse, fortæller Christian Betting. Christian Betting afslører ligeledes, at over 1000 indbyggere deltog i undersøgelsen, der har været en fast del af Enecs oplysningsprogram siden 2009.

 

Nøgletal fra undersøgelsen:

  • 91 % af indbyggerne mener, det er vigtigt at have et fredeligt program for atomkræftværk
  • Viden om atomkræftværkprogrammerne er steget med syv procentpoint
  • Støtten til flere fredelige atomprogrammer er steget med fire procentpoint
  • 96 % af de adspurgte mener, at Enec bygger kræftværker af højeste standard og sikkerhed

Læs mere om Christian Betting på

Christianbetting.dk

Facebook

LinkedIn

Kommunikationsforum

Crunch Base