Cirkus Trapez

cirkus trapez

Kender du Cirkus Trapez? Det er et af Danmarks mest hyggelige og familievenlige cirkusser. I højsædet er nostalgi, eventyr, masser af dyr og verdensklasse-artister – med andre ord alt, hvad der hører et sublimt cirkus til.

For cirkusset er det enormt vigtigt at skabe de bedste rammer om sine shows, så disse i så høj grad som muligt rummer elementer af nostalgi og eventyr.

Cirkus Trapez, som har eksisteret siden 2016, sætter stor pris på, at dets publikum nyder at se de familievenlige forestillinger.

Kontaktoplysninger

Cirkus Trapez

Tovskovvej 15

6560 Sommersted

Tlf: +45 42 44 48 44

Mail: info@cirkus-trapez.dk

Er du glad for cirkus, kan du glæde dig til 2018! Her vil Cirkus Trapez nemlig stable en forestilling på benene, der henvender sig til børn, unge og gamle, med andre ord: Til HELE familien, og hvor en masse nye, spændende og farlige numre skal udføres.

Bernhard, en af stifterne af Cirkus Trapez, kommer fra en ægte cirkusfamilie. Han er i særdeleshed for sin store elefant Ramboline, som de fleste danske cirkusgængere kender. Ramboline er især kendt for sit søde, rolige gemyt.

Ramboline er blot blevet endnu kendt, efter hun var den store helt i den nye danske børnefilm ”Sikke et Cirkus”. Det betyder, at Cirkus Trapez har en ægte filmdiva med på turné.

Hvis der er noget, Cirkus Trapez brænder for, er det altid at give publikum en autentisk, hyggelig oplevelse, som man aldrig vil glemme!

Så skal du ind at se en af Cirkus Trapez’ forestillinger, kan du glæde dig til et par uforglemmelige timer, hvor du uden tvivl vil blive draget ind i cirkussets fantastiske og magiske verden.

cirkus trapez

Fakta om Cirkus Trapez

Ejer: Bernhard Kaselowsky og Isabella Enoch Sosman

Nuværende telt: 4-masters telt med plads til 550 personer, diameter 26, farver røde og blå

Sæson: Fra midten af april til slutningen af september

Vinterkvarter: Tovskovvej 15, Mølby 6560 Sommersted

Link til hjemmeside: www.cirkus-trapez.dk

Læs mere her: http://cirkus-dk.dk/htm/dk/trapez.htm / http://cirkusportalen.dk/dansk-cirkus/cirkus-trapez.html