Cirkus Trapez

cirkus trapez

Hele Danmarks familiecirkus

Kender du Cirkus Trapez? Det er et af Danmarks mest hyggelige og familievenlige cirkusser. I højsædet er nostalgi, eventyr, masser af dyr og verdensklasse-artister – med andre ord alt, hvad der hører et sublimt cirkus til. De to dannere af cirkusset, Isabella Enoch og Bernhard Kaselowsky, stammer begge fra familier, hvor cirkus løber dybt i blodet. Med hele seks generationer i cirkussenstegn har Isabella altid haft cirkus tæt inde på livet og suget alt, hvad der har med cirkus at gøre til sig. Bernhard kommer også fra en vaskeægte cirkusfamilie, der hele vejen igennem Bernhard ejendom drev eget cirkus. Derfor har Bernhard et dybdegående kendskab til alt det praktiske, der krævet for at drive et succesfuldt cirkus.

For Bernhard handler det hele om cirkussets dyrehold, som altid har haft hans kærlighed og interesse. Kendt som elefantmanden, har Bernhard og elefanten Ramboline altid fulgtes ad, og i over 30 år har de været uadskillelige. Ramboline er især kendt for sit søde, rolige gemyt og blevet kendt hos den danske befolkning efter, at hun var den store helt i den nye danske børnefilm ”Sikke et Cirkus”. Det betyder, at Cirkus Trapez har en ægte filmdiva med på turné.

Grundlæggerne af Cirkus Trapez

Bernhard er vokset op i en cirkusfamilie, hvorfor han har været vant til en liv med dyr – alle slags dyr – tæt inde på livet. Han har dedikeret sit liv til at pleje og arbejde med dyr, så det er med dyr, han føler sig bedst tilpas og fuldendt. Elefanten Ramboline kom ind i hans liv, da hun var blot to år gammel og siden da har været en fast del af Bernhards liv. Sammen har de rejst Europa rundt med nogle af de største cirkusser og optrådt for tusinder af mennesker.

For Bernhard er dyrenes vefærd det vigtigste i et cirkus. Han er dyrenes ven og gør en dyd ud af at passe og pleje cirkussets dyr efter alle lovens og kunstens regler.

Som syvende generations cirkusartist nedstammer Isabella fra en vaskeægte cirkusfamilie. Allerede som syvårig blev Isabella kastet ud i cirkusnumre, da hendes storesøster kom ud for en ulykke og hun blev nødt til at hende i familiens cykelnummer i Athen. I en alder af 11 år fik Isabella sin debut som trapezartist og som 19 årig begyndte hun livet turnélivet på egent hånd. Karrieren tog hende rundt i verden, hvor hun bland andet optrådte i Canada, Mexico og Tyskland. Udover praktisk erfaring har hendes internaitonale karriere bidraget til stor anderkendelse i cirkusverdenen. I 2017 var hun inviteret som jurymedlem til verdens største og mest prestigefyldte virkusfestival i Monte Carlo, hvor hun sammen med den kongelige familie af Monaco, var med til at bedømme nogle af verdens bedste cirkusartister,

Nostalgi i føresædet

For Cirkus Trapez er det enormt vigtigt at skabe de bedste rammer for forestillingerne, så publikum føler sig betaget af et grænseløst univers. Derfor gør de en dyd ud af at værne om alt det, der udgør det traditionelle cirkus, og hvor nostalgi og nypoppede popcorn trækker dig ind i en verden af uforglemmelige oplevelser.  Hvis der er noget, Cirkus Trapez brænder for, er det altid at give publikum en autentisk, hyggelig oplevelse, som man sent vil glemme! Derfor indeholder alle forestillinger en god kombination af friserheste, trapezartister og klovne, så publikum kommer bredt rundt i managen og alle interesser blive berørt. Derudover tilbydes der selvfølgelig ægte cirkusmad, som kan nydes under forestillingen, så cirkusstemningen for alvor kommer til udtryk i sit rette elemænt.

Forestilling for hele familien

Cirkus Trapez, som har eksisteret siden 2016, sætter stor pris på, at dets publikum nyder at se de familievenlige forestillinger. Efter en sucessfuldt debutforestilling i 2016 vender Cirkus Trapez nu tilbage med en ny familievenlig forestilling. Med inspiration fra tegneserien om indianerdrengen Yakari og Lille Torden skaber Cirkus Trapez et univers, hvor kun fantasien sætter grænser. Forestillingen henvender sig til hele familien, så alle får muligheden for at opleve en masse nye, spændende og farlige numre, der udføres af verdensklasse artister og masser af dyr.

Oplev mere med deres loyalitet-program

Kan du heller ikke få nok cirkus? Og drømmer du om at møde menneskerne og dyrene bag forestillingen? Som noget helt nyt, er det nu muliglt at komme bag kulisserne og møde dyrene i deres stalde og slukke tørsten med grundlæggerne af Cirkus Trapez. Som medlem får du en ekstra gratis entrebillet pr. sæson, ligesom du kun vil betale halv pris for resten af de billetter, du og familien bestiller til forestillignen i 2020. Så kom i forkøbet til Cirkus Trapez’ banebrydende forestilling i 2020 og se frem til en unik oplevelse, du og familien sent vil glemme.

Skab en uforglemmelig oplevelse for dine kollegaer

Står du også og skal planlægge dette års firmafest? Men, du er helt på bar bånd, når det kommer til tema og aktiviteter? Som noget nyt inden for Yakari’s manege tilbyder CIrkus Trapez et dinnershow for virksomheder eller private, som går ud over en klassisk cirkusforestilling. Hele arrangementet foregår i Cirkus Trapez’ hyggelige og autentiske telt, hvor gæsterne sidder til bords. Her vil man blive underholdt af piger udklædt i burlesquetema, klovneri i verdensklasse samt en menu sammensat af årstidens bedste produkter.

Har du lyst til at prøve noget spændende og anderledes med dine kollegaer i forbindelse med et arrangement, så lad Cirkus Trapez skabe rammerne for en uforglemmelig oplevelse, fra de kommer til de går.

Få en oplevelse, du sent vil glemme

Så skal du ind at se en af Cirkus Trapez’ forestillinger, kan du glæde dig til et par uforglemmelige timer, hvor du uden tvivl vil blive draget ind i cirkussets fantastiske og magiske verden. Her er der optrædener for hele familien – unge som gamle – så alle føler sig velkommen og får lyst til at komme tilbage.

cirkus trapez

Fakta om Cirkus Trapez

Ejer: Bernhard Kaselowsky og Isabella Enoch Sosman

Nuværende telt: 4-masters telt med plads til 550 personer, diameter 26, farver røde og blå

Sæson: Fra midten af april til slutningen af september

Vinterkvarter: Tovskovvej 15, Mølby 6560 Sommersted

Link til hjemmeside: www.cirkus-trapez.dk

Læs mere her: http://cirkus-dk.dk/htm/dk/trapez.htm / http://cirkusportalen.dk/dansk-cirkus/cirkus-trapez.html

Kontaktoplysninger

Cirkus Trapez

Tovskovvej 15

6560 Sommersted

Tlf: +45 42 44 48 44

Mail: info@cirkus-trapez.dk