Compara A/S

compara logo

Compara A/S er en rådgivningsvirksomhed med speciale i nyt tag og facaderenovering. Virksomheden rådgiver om lovkrav, efterisolering og valg af materialer, de indhenter tilbud og sammenligner håndværkerpriser, de står for udarbejdelsen af entreprisekontrakt, og sidst men ikke mindst udfører de kontrol af håndværkerens arbejde under byggeriet. Alt i alt er  Compara A/S den perfekte samarbejdspartner, der altid varetager kundens interesser, når der skal lægges nyt tag på huset.

Kontaktoplysninger

Sjælland
Compara A/S
Telefonvej 6
2860 Søborg
Tlf. 32 10 10 77
info@compara.dk

Nordjylland
Compara A/S
Rafns Alle 5
9000 Aalborg
Tlf. 98 77 40 40
info@compara.dk

Fyn
Compara A/S
Nordvangen 3D
4220 Korsør
Tlf. 66 10 10 76
info@compara.dk

Om Compara A/S

Compara A/S er en rådgivningsvirksomhed i tagkonstruktionsbranchen og er eksperter i nyt tag og facaderenovering.

Formålet med rådgivningen er at komme fusk forbundet med håndværkerarbejde til livs, så boligejerne kan føle sig trygge, når de eksempelvis skal have lagt nyt tag på huset. Compara ved, at det kan være rigtigt svært at finde de rette håndværkere til opgaven, og at det især kan være rigtigt svært at gennemskue de mange forskellige tilbud, man hurtigt kan få indhentet. Priserne er meget forskellige fra firma til firma, og det er ikke ualmindeligt, at der kan være op til 100.000 kroners forskel på håndværkerne – for det samme arbejde.

Med Compara på sidelinjen i forbindelse med byggeriet, kan boligejerne få den hjælp og rådgivning, de skal bruge for at vælge de rette håndværkere til opgaven til den mest fornuftige pris. Med Compara undgår man som boligejer både bekymring og ubehagelige overraskelse. Derudover kan de, takket være deres store netværk af specialister, skaffe kunderne en bedre pris på den pågældende opgave, end kunderne selv kan, og derudover består deres netværk af nogle af landets bedste håndværkere.

Tager man Compara med på sidelinjen i forbindelse med lægning af nyt tag, kan man med andre ord roligt føle sig tryg under hele processen.

Arbejdsområder

Compara tilbyder bl.a. deres rådgivning og ekspertise i forbindelse med følgende områder:

Nyt tag

Tagrenovering

Links

http://www.compara.dk

https://da-dk.facebook.com/nyttag