Datacon A/S – Danmarks førende udbyder af it-løsninger til virksomheder

Datacon A/S

 

Datacon A/S sammentænker forretning og IT til virksomheder ved at levere it-løsninger, der strømliner og effektiviserer processer. Datacon A/S tilbyder således der kunder at skabe nemmere og mere sikre arbejdsgange i deres hverdag. Med en bred vifte af IT-kompetencer kan Datacon A/S levere holistiske løsninger til virksomheder, som har brug for it-systemer, der både er sikre og effektive.

Datacon A/S – Kontaktinformation:

Hejrevang 13

3450 Allerød

Tlf.: 48 133 133

Datacon formår at levere forretningskritiske branche-, it- og hostingløsninger til store og mellemstore offentlige og private virksomheder, som stiller høje krav til deres IT-leverandør. Dette dækker alt fra optimeringer og effektiviseringer af ERP-løsninger til udvikling og implementering af it-infrastruktur og generel rådgivning. Datacon tilbyder ligeledes hostingløsninger, applikantionsservices, service management, managed services og hosting- og driftsaftaler.

Hvert år siden 1997 har Datacon formået at opretholde en sund økonomi, der siden grundlæggelsen kontinuerligt at har givet overskud. En stabil drift og et vedholdende fokus på høj kvalitet har været udslagsgivende for skabelsen af de stærke nøgletal, som Datacon har kunnet levere.

Datacon sigter efter at opbygge langvarige relationer med deres kunder, og således har de været en stærk samarbejdspartner for mange virksomheder for både kunder og leverandører. Med en omsætning på ca. 280 mio. kr. og en egenkapital på 25 mio. kr. har Datacon skabt sig en stærk position i markedet, som en stor aktør, der hvert år forsøges at gøres endnu stærkere og tilbyde endnu bedre produkter til deres kunder.

Alle medarbejderne i organisationen arbejder sammen om at skabe glade og tilfredse kunder, og derfor har Datacon kunnet komme dertil, hvor de er i dag med stor succes. Datacon leverer it med omtanke, hvorfor deres løsninger altid er gennemtænkt, og så vidt der er behov for det – skræddersyet til den enkelte kunde.

Stærkt partnerskab med Dynamicweb

Gennem flere år har Datacon samarbejdet med firmaet Dynamicweb. Firmaet er en All-In-One Platform til Content Management, Ecommerce, Online Marketing og Integration, så med Dynamicweb forøger og optimerer Datacon sin digitale forretning. Dette er Datacon imidlertid ikke alene om at gøre. Andre firmaer har fået samme ide, og der er ikke tale om hvem som helst, men om store, verdensomspændende brands som Royal Canin, Toyota, Europcar og Weber.

Det er pga. Dynamicwebs yderst effektive løsninger, at Datacon har valgt at anvende platformen – og dette med gode resultater!

Datacons udvidelse

Den 1.7.2017 blev Datacon til Datacon Group, som er opdelt i de to søsterfirmaer Datacon A/S og Datacon Enterprise Solutions. Læs om de to firmaer i nedenstående links.

Links:

Datacon A/S | Hjemmeside

Datacon Enterprise Solutions A/S – Hjemmeside

Datacon A/S | LinkedIn

Datacon A/S | Facebook

Datacon A/S | Youtube

Datacon A/S | Omtal.dk