Datacon Group – består af Datacon Enterprise Solutions og Datacon

Har du skabt fundamentet for at jeres forretning kan vækste?

Datacon Group arbejder med en række områder der hjælper virksomheder med at skabe mere forretning og levere en bedre service. Datacon Group består af virksomhederne Datacon A/S og Datacon Enterprise Solutions A/S, der besidder hver deres kernekompetencer. Pr. 1. juli 2017 blev Datacon Group delt op i disse to søsterselskaber, således at virksomheden kan styrke sit fokus på de konkrete forretningsområder, og på den måde udnytte sine kernekompetencer i højeste grad.

Datacon A/S Enterprise Solutions A/S

Datacon Enterprise Solutions A/S leverer kort sagt løsninger inden for it-infrastruktur og hosting. Helt konkret, er det alt lige fra servere, storage, driftsaftaler, pc’er, printere og meget, meget mere.

Datacon Enterprise Solutions er blandt andet Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, HP Gold Specialist, Lenovo PC Partner Platinum og Microsoft Cloud Solution Provider. Dette er virksomhedens beviser for at den ved hvad den snakker om og har samtidig årtiers erfaring med at levere de bedste løsninger til sine kunder. Datacon Enterprise Solutions arbejder med store brands som Brøndby IF, Saxo Bank, HK, Børnefonden, Syddansk universitet, fitness dk, TV2 og mange flere. Virksomheden er vant til at handle med virksomheder på tværs af landegrænser og har igennem årene vist at den er i stand til at arbejde med selv de største virksomheder og dertilhørende udfordringer.

Et af de elementer Datacon Enterprise Solutions ser i dag er, at en effektiv it-infrastruktur er helt elementær for at kunne skabe mere forretning. For hvor it tidligere blev opfattet som forretningsstøttende, ser virksomheden det i dag hos Datacon Enterprise Solutions som direkte forretningsskabende.

Datacon Enterprise Solutions beskæftiger sig blandt andet med netværk, da et velfungerende netværk er altafgørende for din virksomhed. De opgaver du skal løse, skal afvikles sikkert, hurtigt og effektivt. Kort sagt: Netværket skal bare virke. Uanset hvor du er. Du skal have adgang til det du skal bruge – når som helst, hvor som helst. På netværks-delen samarbejder Datacon Enterprise Solutions med specialister fra Hewlett Packard Enterprise (HPE) og Aruba a Hewlett Packard Enterprise Company, således at du både teknisk og kommercielt får de bedste løsninger, designet og implementeret af de bedste folk. Effektiv, dynamisk og sikker understøttelse af jeres forretning.

Datacon Enterprise Solutions er af den klare overbevisning, at når du sammentænker it og forretning, opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater.

Datacon Enterprise Solutions har i øvrigt netop modtaget prisen som Årets Partner 2017 hos Hewlett Packard Enterprise. Prisen er ifølge HPE kendetegnet ved ”en exceptionel indsats i året der er gået. Det er en partner med fokus på hele den samlede HPE forretning, lysten til nye teknologier og platforme, samt fuld commitment på hele HPE platformen. Prisen som Årets Partner går til den partner, der har haft vækst på samtlige BU’er (business units). En partner, der har fuld fokus på ARUBA, Discover samt altid at levere den rigtige løsning. En partner, som solgte den første Simplivity løsning og som ekspederer et uhørt stort antal slutkunder til Discover. Med andre ord et 100% HPE partnerskab.

Er du klar til en snak om din it-infrastruktur med en partner der altid leverer den rigtige løsning?

Kontakt Datacon Enterprise Solutions på tlf: +45 48 133 133 eller læs mere på www.dces.dk – og hør mere om, hvad du vinder ved at vælge Datacon Enterprise Solutions A/S som din leverandør af it-infrastruktur.

Datacon A/S

Datacon A/S beskæftiger sig med leverance og implementering af værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Virksomheden udvikler løsninger, der giver jer overblik og øger værdien for din virksomhed.

Datacons kerneprodukt er Microsoft Dynamics, hvor virksomheden sammen med Microsoft realiserer den mest effektive løsning ude hos sine kunder. Det gør Datacon blandt andet ved at lægge vægt på de personlige relationer, være engagerede, ansvarlige og troværdige i forholdet til sine kunder.

Datacon beskæftiger sig hovedsageligt med grossist-, detail- og produktionsbranchen og har blandt andet også løsninger inden for:

 • Digitalisering
 • Apps & Mobility
 • E-commerce
 • Performance
 • Infrastruktur
 • Business Intelligence

Læs mere om Datacons kompetencer her: https://datacon.dk/dynamics365/

Datacon A/S er Microsoft Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, der repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er endvidere et udtryk for Datacons tætte samarbejde med Microsoft og virksomhedens mange timers uddannelse og certificeringer.

For at tilbyde de bedste løsninger til sine kunder har Datacon herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Sana Commerce, Palette, Tabellae, Consignor, SignUp og AXtension, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til virksomhedens løsninger.

Det betyder at Datacon og disse partnere sammen kan tilbyde kunderne løsninger i særklasse – og i sidste ende dét som det hele handler om: At gøre kunderne glade og tilfredse.

Kort om Datacons partnerskaber:

AXtension:

Som navnet antyder – en forlængelse af Microsoft Dynamics AX. AXtension integrerer tillægsløsninger, såsom fakturabehandling, content management og værktøj til visuel planlægning på projekter og produktion.

Consignor:

Consignor udvikler og sælger en softwareplatform, som omfatter alle stadier i forsendelse og levering. Consignor gør det enklere, billigere og mindre tidskrævende at sende pakker til dine kunder.

Dynamicweb:

Dynamicweb leverer en samlet platform for Content Management, E-commerce, Product Information Management, Digital Marketing og Integration til blandt andet Microsoft Dynamics, der samler dine data og digitale behov.

Microsoft:

Igennem årtier har Datacon leveret og implementeret ERP-systemet, Microsoft Dynamics – en komplet virksomhedsløsning til at løse selv de mest komplekse udfordringer i virksomheden. Datacons kerneprodukt er Microsoft Dynamics 365, som er den nyeste version af det du måske bedre kender som Microsoft Dynamics AX. Den nye Microsoft Dynamics 365 kan designes som en 100% cloud-baseret løsning, som sikrer dig store fordele såsom enklere opgradering af dit ERP-system i fremtiden (og dermed en signifikant levetidsforlængelse) samt at du ikke selv skal tænke på indkøb af servere eller stå for sikkerhed og back-up – det har Microsoft klaret og sørget for på forhånd, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Palette:

Markedsledende virksomhed inden for elektronisk håndtering af leverandørfakturaer, så du nemt kan komme ”fra bestilling til betaling”. Palette automatiserer hele faktura flowet, et kraftfuldt rapporteringsværktøj og meget mere.

Sana Commerce:

Sana Commerce integrerer webshops i Microsoft Dynamics, så du sikrer en optimal udnyttelse af både din ERP- og e-commerce-løsning. På den måde kombineres Datacons ekspertise med Microsoft Dynamics og Sanas styrke som løsningsspecialist og leverandør af webshops.

SignUp:

SignUp leverer elektronisk fakturering og kontraktstyring. Kort sagt, strømlining af dit kreditorbogholderi og kontraktstyring. SignUp står blandt andet bag produktet, ExFlow, som er et naturligt valg til dit Microsoft Dynamics.

Tabellae:

Tabellae leverer Lasernet Output Management til Microsoft Dynamics, som automatiserer din fakturahåndtering. Det skaber både arbejdsglæde hos dine medarbejdere ved at de ikke længere skal foretage det der dræner dem allermest: manuelt arbejde – og styrker samtidig bundlinjen, da du sparer tid og derved lønudgifter i forhold til at kode selv.

Datacons kundeportefølje tæller navne som Brøndby IF, Hamleys, Indeks Retail (der blandt andet står bag ”Bog & Idé), Interstil, BoConcept, KNI (tidligere ’Den Kongelige Grønlandske Handel’), OK Snacks etc.

Kontakt Datacon på tlf: +45 48 133 133 eller læs mere på www.datacon.dk/erp – og hør mere om, hvad virksomheden kan gøre for dig og hvorfor du bør vælge den til dit næste ERP-projekt.

Hos både Datacon Enterprise Solutions og Datacon A/S bliver du ikke spist af med halve løsninger. Virksomhederne sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, virksomhederne har levet op til siden 1987.

Datacon A/S og Datacon Enterprise Solutions A/S er økonomisk sunde virksomheder, der har givet overskud hvert eneste år siden starten. Nøgletallene understreger stabiliteten i driften, og at virksomhederne er en økonomisk stærk samarbejdspartner for kunder, medarbejdere og leverandører. Virksomhederne har den højeste kreditvurdering, AAA, en rating under 7% af virksomhederne inden for it-branchen, kan bryste sig af.

Datacon A/S og Datacon Enterprise Solutions A/S har i mere end 30 år effektiviseret og optimeret sine kunders it. Virksomhederne udarbejder løsninger der tager afsæt i kundernes forretning, med fokus på fleksible og optimerede løsninger, med tryghed og leverancesikkerhed fra en partner, der tager ansvar!

Mission, vision og værdier

MISSION

“Vi vil realisere den mest effektive løsning”.

En løsning der tager udgangspunkt i en analyse af kundernes behov og ønsker, men som også tager højde for fremtidig udvikling. Datacon og kunden vælger sammen den rigtige løsning, implementerer den og gør kunderne mere effektive.

VISION

“Vi vil være Danmarks mest anerkendte leverandør af forretningskritiske it-løsninger”.

Datacon vil forbedre effektiviteten hos sine kunder på relevante områder. Datacon vil levere løsninger, der bl.a. optimerer kundens processer, så kunden får frigivet ressourcer til kerneforretningen. Datacon vil være den partner, virksomheder peger på, når det gælder komplekse it-løsninger.

Det vil Datacon opnå ved at:

 • Analysere og forstå sine kunder, så virksomheden kan dække deres behov bedre end konkurrenterne
 • Rådgive sine kunder bedst muligt
 • Gennemføre implementeringen effektivt og til tiden
 • Dokumentere opfyldelse af de opstillede mål
 • Konstant og målrettet videreudvikle virksomheden selv og dens kompetencer
 • Være der når kunderne har brug for dens hjælp

VÆRDIER

 • “Vi lægger vægt på personlige relationer”
 • “Vi er troværdige”
 • “Vi er aktionsorienterede”
 • “Vi er kompetente”
 • “Vi er engagerede”
 • “Vi er ansvarlige”

Datacon støtter

Troværdighed og tillid er vigtigt for Datacon i virksomhedens daglige leverancer til sine kunder. Det er samtidig begreber som virksomheden ønsker skal afspejle hele Datacon Group – også når man snakker CSR. Datacon har valgt at fokusere på følgende områder, der gør en forskel enten lokalt eller globalt:

BØRNEFONDEN

Udover at virksomheden leverer it-infrastruktur til Børnefondens mange afdelinger rundt om i Afrika, sponsorerer Datacon et solcelleanlæg, der driver strøm til en sundhedsklinik i Mali, som en del af virksomhedens samarbejde med Børnefonden. Datacon er meget glade for at kunne skabe bedre vilkår for en udsat befolkningsgruppe, der samtidig er godt for miljøet.

Datacon har en fast medarbejder tilknyttet Børnefonden, til at servicere sine it-installationer, og kender derfor til udfordringerne med ustabile strømkilder i Afrika. Derfor er Datacon glad for at kunne være med til at gøre en forskel i at nedbringe problemet i den del af verden.

SPONSORBØRN

Datacon Group har ligeledes to sponsorbørn:

Cleusa Patricia Silva, der er en lille pige i Kap Verde

Daniel, der er en dreng på “Albella Boys Home” i Indien

KNÆK CANCER

Datacon Group støtter op omkring landsindsamlingen for at knække kræft.

HJERTESTARTER

Datacon Group er medlem af Hjertestarter-netværket og begge virksomhedens afdelinger i hhv. Århus og Allerød, er at finde på Hjertestarters hjemmeside.

Publikationer

Datacon Group udgiver løbende brochurer og magasiner, hvor du kan høre mere om nye trends og teknologier, firmaets kompetencer etc. Du kan blandt andet læse om:

Problemfri integration til detailhandel – læs om branchens udfordringer og hvordan det kan løses. Kompatible og fleksible løsninger, HP retail system, point of sale m.m.

Se mere her: https://datacon.dk/nyheder/publikationer/brochurer/

Sikkerhed – læs om hvordan Datacon Group hjælper med at beskytte din virksomhed mod de evigt voksende sikkerhedsrisici og hvordan du skal forholde dig til dine eventuelle digitale sårbarheder, på samme måde som du låser din virksomhed forsvarligt af om aftenen.

Se mere her: https://dces.dk/nyheder/publikationer/brochurer/

Service – læs om hvorfor det er vigtigt at kigge på hele livscyklussen for din teknologi, så du sikrer at din infrastruktur og services lever op til kravene.

Se mere her: https://dces.dk/nyheder/publikationer/brochurer/

Hosting – læs om hvordan Datacon Group sikrer din forretning med blandt andet hosting, cloud, managed services, outsourcing og sikkerhed – så du kan fokusere på din kerneforretning og på at skabe værdi for dine kunder.

Se mere her: https://dces.dk/nyheder/publikationer/brochurer/

DC Magazine – nogle gange om året udkommer Datacon Group magasin, hvor du kan læse om produktnyheder, kundecases, nyt fra Datacon Group etc. Hør blandt andet om hvorfor Brenntag havde 350.000 gode grunde til at skifte til HP, hvordan Aruba gør klar til den mobile generation, hvorledes Business Intelligence hjælper med at definere mål hos Dacapo Stainless, hvordan it baner vejen for OK Snacks og meget, meget mere.

Se mere her: https://datacon.dk/nyheder/publikationer/magasiner/

Kampagner og nyhedsbreve – Datacon Group udgiver jævnligt nyhedsbreve og launcher kampagner – du kan ligeledes høre mere om disse her: https://datacon.dk/nyheder/publikationer/kampagner-og-nyhedsbreve/

Se meget mere om Datacon A/S og Datacon Enterprise Solutions på hhv. www.datacon.dk/erp og www.dces.dk

Har du spørgsmål eller brug for sparring, er du altid velkommen til at kontakte Datacon Group på tlf: +45 48 133 133, tage fat i de enkelte medarbejdere listet inden for dit konkrete forretningsområde eller via mail: info@datacon.dk.

Hvis du ønsker at Datacon Group ringer dig op, kan du også tilføje dit telefonnummer på virksomehedens hjemmesider, og Datacon Group vil herefter sørge for at kontakte dig hurtigst muligt.