Dong Energy

Dong

DONG Energy blev skabt i 2006, og er i dag Danmarks største energiselskab samt blandt de største energikoncerner i Nordeuropa. Virksomheden fremskaffer, producerer, distribuerer, handler og sælger energi og energiprodukter i Nordeuropa, og deres aktiviteter er fokuseret i farvandene omkring Danmark, Norge, Storbritannien (vest for Shetlandsøerne), Færøerne og Grønland. DONG Energy har ca. 6.500 medarbejdere, og omsatte i 2013 for 73,1 mia. kr.

Kontaktoplysninger

DONG Energy A/S
Kraftværksvej 53
7000 Fredericia
Danmark
Tlf. +45 99 55 11 11
Email info@dongenergy.com

Hvorfor vælge Dong Energy?

Energiselskabet DONG Energy blev oprindeligt grundlagt som Dansk Naturgas A/S af den danske stat tilbage i marts 1972. Navnet blev efterfølgende ændret til Dansk Olie og Naturgas A/S i 1973 og til DONG i 2002. DONG Energy blev dannet i 2006, da de seks danske energiselskaber DONG, Elsam, Energi E2, Nesa, Københavns Energi og Frederiksberg Forsyning blev sammenlagt. Virksomheden blev skabt for at stå for udviklingen af energiaktiviteter i Danmark, og har udover i Danmark også ekspanderet kraftigt i Europa.

Virksomheden har siden 1984 forsket i og produceret olie og naturgas, og har derudover mere end 50 års erfaring i at producere el og varme på centrale kraftværker i Danmark. DONG Energy er i dag, med deres mere end 20 års erfaring inden for udvikling af havmølleparker, markedsførende på offshore vindkraft, og de leverer energi til kunder på det danske, svenske, tyske, hollandske og britiske marked.

Produkter

Exploration & Production

Wind Power

Thermal Power

Links

Website: www.dongenergy.com

LinkedIn: linkedin.com/company/dong-energy