EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser åbner døren til verden gennem uddannelse. Med EF Sprogrejser kombineres sprogundervisning med kulturelle oplevelser og gør børn, unge og voksnes drømme til internationale muligheder.

Kontaktoplysninger

EF Danmark

Vester Farimagsgade 1 (gadeplan)

1606 København V

Tlf: +45 33 13 16 00

EF Sprogrejser har kontorer i 116 lande og arrangerer sprogrejser til 44 destinationer rundt om i verden. På en sprogrejse forbedrer de studerende deres sprogkundskaber gennem interaktiv undervisning og ved at bruge sproget i praksis på deres rejse. Dette sikrer hurtige resultater samt en større selvsikkerhed til at tale sproget.

EF Sprogrejser arrangerer både sprogrejser til pulserende og livlige New York, solrige og afslappende Saint-Raphaël, smukke og unikke Oxford samt mange andre destinationer.

Med EF Sprogrejser er der både tid til undervisning, aktiviteter og udflugter. Hos EF Sprogrejser er der stor fokus på sprogundervisning, men sproget er ikke det eneste, de studerende lærer  – de lærer også om andre kulturer og lande.

Engagerende og resultatgivende undervisning er særlig vigtigt for EF Sprogrejser og derfor forskes kontinuerligt i undervisning for hele tiden at have den nyeste viden om sprogtilegnelse.

EF Sprogrejsers grundlægger, Bertil Hult, var ordblind og havde derfor altid haft svært ved skolen. På en rejse til England blev han overrasket over, hvor naturligt han lærte engelsk. Denne indsigt gav ham ideen til EF Sprogrejser, som han grundlagde i 1965. Siden er organisationen kun vokset og vokset, og i dag er EF Sprogrejser stolte over at kalde sig verdens største private uddannelsesorganisation.

Har du lyst til at udforske verden og møde mennesker fra mange forskellige lande? Vil du gerne forbedre dine sprogkundskaber og få en fordel i vores globale verden? Så er EF Sprogrejser den rigtige løsning til dig.

 Links:

Facebook / Facebook

Instagram

LinkedIn

YouTube

Twitter

EF Sprogrejser hjemmeside