Finduddannelse.dk

finduddannelse

Finduddannelse.dk er en kursus- og efteruddannelsesportal, hvor du med garanti kan finde den helt rigtige efteruddannelse eller kursus, der passer lige til dig og dine behov for mere viden.

Finduddannelse.dk har intet mindre end 3.500 kurser fra 175 udbydere.

Kontaktoplysninger

Finduddannelse Danmark Aps
Njalsgade 21F, 6. sal
2300 København S
DANMARK

33601922

info@finduddannelse.dk

Hvorfor vælge Finduddannelse.dk?

Hvorfor man bør vælge finduddannelse.dk, er egentlig ret simpelt: Uanset hvilket felt, du arbejder inden for, kan du finde et kursus eller en efteruddannelse, der vil opgradere dine kvalifikationer.

Dertil er portalen super nem at bruge. Du kan i søgefeltet på forsiden blot indtaste enten navn på uddannelse, emne eller by, du vil uddanne dig i, så kommer der en masse søgeresultater frem, der matcher din søgning.

For at gøre det helt klart og håndgribeligt, hvordan portalen fungerer, kommer her et case-eksempel set fra perspektivet fra en psykolog, der ønsker videreuddannelse i form af et givtigt kursus.

Case-eksempel: Psykologen fra København

Du er psykolog og ønsker at videreuddanne dig – fordi det vil styrke dit CV. Måske er det ligefrem et krav fra din arbejdsgiver.

Du klikker nu ind på finduddannelse.dk, og i søgefeltet skiver du – helt simpelt – ”psykologi”. Du ser nu, hvilke muligheder du har.

På listen dukker søgeresultater som ”MasterClass” i Psykologi fra AROS Kurser, ”MasterClass i Psykologi” fra AROS Business Academy osv. op. Du opdager hurtigt, at listen er lang, og derfor kan du øverst vælge søgekriterier for at indkredse dine søgekriterier og gøre din søgning helt skarp.

Du bor i København og vælger derfor ”København” under ”By”. Dertil ønsker du ”Konference” under ”Uddannelsestype”, fordi det er denne specifikke type kursus, du ønsker. Du ser nu, at der er forskellige muligheder.

De første par linjer ved hver uddannelse giver dig et hurtigt overblik over, hvad kurset går ud på, og du kan derfor hurtigt se, hvad der virker særligt interessant. Det gør fx ”Workshop: Forebyg angst og depression hos børn og unge” fra CEKTOS, så denne klikker du ind på.

Beskrivelse af kurset

Du er nu inde på kurset, hvor du kan se, hvad det præcis går ud på. Det er et 1-dags pædagogisk metakognitiv workshop med henblik på forebyggelse af angst og depression hos børn og unge.

Du kan se, at du som udbytte af kurset vil få et nyt syn på psykiske processer, hvilket du kan videregive til børn og unge. Du vil desuden opnå indsigt i den metakognitive metode til børn og unge, du vil få bedre indsigt i mentale processer, du ikke kendte før, du vil få idéer til konkrete metoder i gruppe/individarbejde og meget mere.

Du er interesseret i kurset

Du er ikke i tvivl. Kurset er noget for dig, og prisen på de 2.800 skræmmer dig ikke. Det er derfor tid til at udfylde formularen ”Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige – uforpligtende” med oplysninger såsom fuldt navn, e-mail, by, telefon, virksomhed samt antal deltagere.

Alt i alt: Ret nemt ikke? Med finduddannelse.dk kan du altså med stor sandsynlighed finde det kursus, du har brug for. Nogle der har taget ekstra kurser er faktisk end med at arbejde inden for det socialpædagogiske område. Det kan du læse mere om på Holmegaardshuset.

Links til

Website
Facebook