Gastriball

Gastriball

Gastriball er en dansk virksomhed, der tilbyder et risikofrit alternativ til en fedmeoperation med deres Orbera Intragastriske Ballonsystem. Gastriball har dokumenteret et varigt vægttab hos testpersoner i kliniske undersøgelse og kan tilbydes til alle overvægtige med et BMI over 27.

Kontaktoplysninger

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1.sal
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 64 01 25
Mobil: 91 91 88 88
Email: mail@kirurgen.dk

Om Gastriballs maveballon

En maveballon består af en silikonesfære, der placeres i mavesækken ved hjælp af en ubesværet endoskopisk procedure, og så snart ballonen er sænket ned i maven, vil den blive fyldt med mellem 400-700cc saltvand. Dette skaber en naturlig mæthedsfornemmelse hos patienten som sikrer et varigt vægttab uden kirurgi. En maveballon er aktuel for alle overvægtige patienter med et BMI på mellem 27 og 40, og som ikke gennem motion og kost har været i stand til at tabe sig.

Fordelen ved at vælge en Gastriball maveballon frem for alternativer som en fedmeoperation er først og fremmest at en maveballon er forbundet med langt mindre risici end nogen operation. Dette skyldes blandt andet, at der altid er en risiko forbundet med enhver narkose, men udover dette kan andre ting også gå galt, når der udføres kirurgiske indgreb.

En anden grund til at vælge en Gastriball maveballon er at den, som tidligere nævnt, har dokumenteret virkning, og dermed kan garantere et varigt vægttab uden kirurgi. Ydermere kræver det kun et BMI på 27 at få indsat en maveballon, hvor det omvendt kræver et BMI på hele 35 at få foretaget en fedmeoperation. Hvis man ønsker at få en fedmeoperation dækket af det offentlige, er det endda siden 2011 påkrævet, at man udover et BMI kan påvise mindst én alvorlig følgesygdom såsom diabetes 2. Hvis dette ikke er tilfældet, skal man have et BMI på over 50, hvilket næsten er det dobbelte af det påkrævede for at komme i betragtning til en maveballon. Det sidste argument for at vælge en maveballon er ikke mindst prisen. Det koster kun 21.000 at få indsat en maveballon, hvilket omfatter både forundersøgelse, selve maveballonen, indgrebet, opfølgning og udtagning efter 6 måneder. Til sammenligning vil en maveoperation oftest løbe op i over 70.000, hvis man ender med selv at skulle betale for behandlingen.

Lær mere om en Gastriball maveballon

Hvis man vil vide mere om, hvordan en maveballon fungerer, kan man finde denne information hos Gastriball her:

Gastriball

Vigtige links til Gastriball:

Hjemmeside

Facebook

I samme kategori:

Wellvita

 

Gem

Gem

Gem