Guldsmed Dirks A/S

Guldsmed Dirks er en smykkebutik beliggende i København, hvor de har forretninger på både Frederiksberg og i Rødovre. Sidstnævnte var den første, der startede op. Hos Guldsmed Dirks kan du forvente kvalitet over hele linjen: både i produkterne men i særdeleshed også i kundeservicen. En stor del af konceptet er, at kunden skal føle sig velkommen og få den rette rådgivning. Når du som kunde går ud af butikken, skal du have haft en god oplevelse.

Virksomheden kan siges at være todelt på den måde, at der produceres en række af egne, håndlavede smykker samtidig med, at der forhandles en række af eksterne brands på hjemmesiden samt i de fysiske butikker. De smykker, som Guldsmed Dirks sætter sig eget mærke på, støbes af nogle af Danmarks dygtigste guldsmede. Hvis du leder efter unikke, håndlavede smykker, eller en specialdesignet vielsesring, kan Guldsmed Dirks være den rette virksomhed at henvende sig til.

Kontaktoplysninger

Smykkebutik på Frederiksberg:
Gammel Kongevej 168
1850 Frederiksberg C
Telefonnummer: 33 21 17 22
frb@guldsmeddirks.dk

Smykkebutik Rødovre:
Guldsmed Dirks A/S
Rødovre Centrum 57
2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 41 17 22
rc@guldsmeddirks.dk

Udvalg af smykker

Guldsmed Dirks har et meget stort udvalg af smykker, da de både sælger egne serier samt serier fra eksterne brands. Fælles for smykkerne er dog, at de er i høj kvalitet. De eksterne brands, der sælges ud af, er således også valgt ud fra et kvalitetskriterie. Særligt forlovelsesringe og vielsesringe har guldsmeden specialiseret sig i, og der er noget for enhver smag: det enkle, det unikke, det kantede, det særprægede, det eksklusive og så videre. Du kan blandt andet finde vielsesringe fra Dirks by Hellegerd, som er guldsmedens egen serie, Gerstner og Guest Designers, som hver især er udtryk for en stilart. Leder du efter et eksklusivt smykke, som har været populært i årtier, tilbyder Guldsmed Dirks også en række af tennisarmbånd i både guld, hvidguld og rosaguld.

Af de eksterne brands kan du finde velkendte mærker som George Jensen, Dulong, Maanesten, Ole Lynggaard og Pernille Coridon. Du kan se udvalget af smykker under hvert brand på hjemmesiden.

Links til [virksomhed]

Website
Facebook