HKSDK Company A/S

HKSDK Company A/S er en dansk virksomhed, der siden 1997 har specialiseret sig i at producere professionelt fodtøj både til det danske og internationale marked. I dag er HKSDK en af de mest innovative producenter inden for området i Europa.

HKSDK beskriver sig selv som den ultimative leverandør af professionelt fodtøj, som henvender sig til kræsne kunder, der har øje for kvalitet og design.

Kontaktoplysninger

Adresse: Brogrenen 10, 2635 Ishøj

Åbningstider: Mandag-Fredag 8.00-16.00

Telefon : +45 70 23 11 00

CVR:. 20055375

Hvorfor skal man vælge HKSDK frem for andre producenter?

Der er flere grunde til, at man skal vælge HKSDK frem for de andre producenter på markedet, hvis man enten skal købe sikkerhedssko, arbejdssko eller træsko.

Først og fremmest er HKSDK en af de mest anerkendte producenter i branchen, og samtidig har de rigtig mange års erfaring med fremstilling af professionelt fodtøj i den bedste kvalitet. Derudover udvikler HKSDK deres egne teknologier, herunder det innovative såkaldte Air-system, som gør skosålerne ekstremt bløde, og dermed bliver skoene meget behagelige at have på.

HKSDK tænker hele tiden i funktionalitet og komfort i forhold til kundernes ønsker og behov, hvorfor de hele tiden videreudvikler på deres teknologier. Hos HKSDK kommer kunderne altid i første række, og her kommer kvaliteten af deres fodtøj ind i billedet.

HKSDK producerer nemlig udelukkende professionelt fodtøj af høj kvalitet, og det betyder også, at det naturligvis ikke er de billigste sko, man finder på markedet. Til gengæld har de den bedste kvalitet, og sikkerhedsskoene er 100 % sikre! Endvidere er funktionalitet, komfort og ikke mindst designet i top, og der ser man ikke hos andre producenter.

HKSDK har en lang forhandlerliste i Danmark og Skandinavien. I Danmark kan fodtøjet købes i de fleste byggemarkeder, herunder XL-BYG og STARK.

Selvom man ikke bruger professionelt fodtøj, har langt de fleste danskere hørt om HKSDK før. I løbet af det sidste års tid har de nemlig gjort meget ud af at eksponere sig selv i diverse medier. Det indebærer blandt andet radioreklamer, biografreklamer, reklamer på busserne, TV-reklamer og reklamer på billboards rundt omkring i landet. Derudover var HKSDK hovedsponsor for mændenes EM i håndbold, der blev afholdt i Herning i januar i år, og lige nu er de hovedsponsor for VM i fodbold i Brasilien, som afvikles netop nu.

Produkter

HKSDK har som nævnt specialiseret sig i at producere professionelt fodtøj til arbejdsmarkedet, men hvad dækker det helt præcist? HKSDK producerer og fremstiller primært følgende typer af fodtøj:

Sikkerhedssko
Arbejdssko
Træsko og sikkerhedstræsko

Links

Website: www.hksdk.dk
Facebook: https://www.facebook.com/hksdk