Homegoal

 

Homegoal er en dansk virksomhed, der er beliggende i Hørsholm – nord for København. Homegoal har specialiseret sig i at producere og levere fodboldmål til haven i høj kvalitet.

Fodboldmålene leveres til hele landet, og der tilbydes 3 års garanti på de solide produkter, der er specielt designet til det nordiske klima.

Kontaktoplysninger

Kokkedalsvej 23

2970 Hørsholm

(+45) 60 18 10 18

info@homegoal.dk

Hvorfor vælge Homegoal?

Homegoal  laver solide produkter, der er nemme at samle. Alle fodboldmål fra Homegoal er lavet i træ og fremstår i naturlige farver, så de passer ind i alle omgivelser. Det kunne være større eller mindre haver eller den klassiske baggård. Inde på hjemmesiden er der fodboldmål i alle størrelser, og der er således noget at komme efter for folk i alle aldersgrupper. F.eks. finder man helt store fodboldmål, der passer til den store græsplæne, eller helt små fodboldmål til de mindre børn – eller til den mere teknisk krævende fodboldkamp.

Skulle man være så uheldig, at et fodboldmål går i stykker, så sender Homegoal et nyt – kvit og frit. Der ydes 3 års garanti. Skal man bruge målene til seriøs træning eller til en hyggelig familieturnering, så finder man det hos Homegoal.

Produkter

Homegoal har mange forskellige størrelser på fodboldmål inden for de forskellige kategorier. F.eks. finder et bredt udvalg af mini fodboldmål. Mangler man udstyr til at markere fodboldbanens størrelse, så har Homegoal også alt inden for træningsudstyr til fodbold.

Mini fodboldmål

Træningsudstyr fodbold

links

Websted

Facebook

Homegoal findes også i Sverige

Adelgatan 21

211 22 Malmö

107502337

info@homegoal.se

http://www.homegoal.se/

Gem