Jagtskole.dk

Jagtskole.dk er en virksomhed, der hjælper dig med at få dit jagttegn i hus – på kort tid. Jagtskole.dk gør dig klar til at tage dit jagttegn. Både den praktiske og den teoretiske del står på programmet, når jagttegnskurserne finder sted. På kun fire dage kan virksomheden hjælpe dig med at blive ejeren af et jagttegn gennem læring om teoretisk såvel som praktisk viden og kunnen inden for jagtens verden.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 27137614

Hvorfor vælge Jagtskole.dk

Jagtskole.dk leverer en særlig service for personer, der gerne vil tilegne sig et jagttegn. På blot fire dage – fordelt over to weekender – kan Jagtskole.dk nemlig gøre dig klar til at bestå både den teoretiske og praktiske del af jagtprøven. Jagtprøven afholdes altid på en hverdag, og jagtprøven kan tages fire gange om året – to dage i forårssæsonen og to dage i efterårssæsonen. Du skal tage jagtprøven inden for det statsskovdistrikt, hvor du har postadresse. Det er altså ikke Jagtskole.dk, der sørger for at afholde jagtprøven. Jagtskole.dk vil dog indberette dig som aspirant, men du skal selv sørge for at tilmelde dig prøven.

Personalet hos Jagtskole.dk har alle haft jagttegn i mange år, og derudover er alle underviserne også instruktører inden for forskellige jagtgrene, herunder eksempelvis riffel- og flugtskydning. Du kan altså være sikker på, at du modtager undervisning fra kompetente undervisere, hvis du vælger din jagtundervisning hos Jagtskole.dk. Desuden får du altid beståelsesgaranti, hvis du vælger at modtage undervisning af Jagtskole.dk. Jagtskole.dk går meget op i, at alle kursister kan komme igennem kurset samt den endelige jagtprøve, hvilket blandt andet afspejler sig i prisen på kurset samt den nemme tilmelding.

Du kan modtage undervisning forskellige steder i landet. Der er kurser i blandt andet Aarhus, Odense, Aalborg og Silkeborg. Det er nemt at tilmelde sig kurserne, hvilket gøres direkte på hjemmesiden, hvor virksomheden desuden også kan kontaktes.

Links til Jagtskole.dk

Website
Facebook