Kaerbygaard.com

For mange er deres hjem deres tilflugtssted fra en stressende omverden, som hele tiden vil have, at man performer på maksimale ydeevne. Derfor er det vigtigt, at man sørger for, at ens hjem er indrettet, lige som man vil have det, så man kan slappe helt af og lade livets sus og dus passe sig selv for en stund.

Det vigtigste element i indretningen er helt klart bordene. Ikke nok med at de har en funktion, som man ikke kan undvære i dagligdagen, men de optager også en stor portion af rummet. Derfor er det dobbelt så vigtigt, at du finder et bord, som passer perfekt til din bolig.

Kontaktoplysninger

Kærbygårdevej 1-3, 5220 Odense SØ
info@kaerbygaard.com

Hvorfor vælge Kaerbygaard.com

Ønsker du en løsning, som både er smuk og utrolig holdbar, kan du vende din kikkert efter et bord lavet af egetræ. Hvorfor netop denne træsort tænker du nok, men eg er et super hårdført materiale, der kan holde i en livstid og flere, hvis man behandler sit egetræsmøbel godt.

Eg er også et smukt materiale, og man kan ofte genkende et egetræsbord på dets gyldne farver, som spænder fra lys gylden til mørkt kobber. Det helt særlige ved eg er også, at træets farve forandrer sig, som tiden går. Dette sker ikke kun for eg men for alle træsorter, idet træ er et levende materiale, der fortsætter med at ”arbejde”, selv om det ikke har siddet fast på sin stamme i mange år.

Hvis du gerne vil skabe sammenhæng i din indretning, kan du med fordel tage udgangspunkt i dit egetræsbord. Dette kan du for eksempel gøre ved at hente andre møbler ind, som også er lavet af eg. Det kan være små som store møbler, og et klædeskab i massiv eg vil skabe lige så meget synergi som et par minimalistiske egetræshylder.

Hvis du ønsker det, findes der også snedkere, som kan lave flere forskellige træmøbler ud af samme stamme. På den måde får du flere møbler med præcis samme nuancer, som bevirker, at der skabes harmoni i boligen. Et eksempel på en snedkervirksomhed som tilbyder disse ydelser, er Kærbygård, som specialiserer sig i at fremstille plankeborde.

Bestiller du et bord i eg fra dem, bruger de planker fra egetræer, som står i deres eget skovområde. Se deres udvalg af egetræsbord her og opdag, hvad de kan gøre for dig og din indretning.

Links til Kaerbygaard.com

Facebook