Kashmir Indian Restaurant

Kashmir Indian Restaurant

Kashmir Indian Restaurant har eksisteret i mere end 30 år og er pionere indenfor indisk restaurantmad i Danmark. De har tre restauranter i København, der alle serverer indisk mad i den bedste kvalitet og i en hyggelig atmosfære.

Kontaktoplysninger:

 Kashmir Østerbro

Willemoesgade 75

2100 København Ø

Telefon 35 43 43 73

Hjemmeside: Kashmir Østerbro

 

Kashmir Valby

Ålholmvej 17

2500 Valby

Telefon 36 17 83 17

Hjemmeside: Kashmir Valby

 

Kashmir Køge

Søndre Viaduktvej 11

4600 Køge

Telefon 35 37 54 71

Hjemmeside: Kashmir Køge

 

Hvorfor vælge Kashmir Indian Restaurant?

Kashmir er kendt for deres gode og originale retter, der er tilberedt af kokke, der har kendskab til det indiske køkken. Deres udvalg af indiske retter er stort, og de bliver serveret i rammer, der skaber en indisk atmosfære. Spiseoplevelsen hos Kashmir Indian Restaurant er mere end bare en spiseoplevelse – Man får en kulturel og gastronomisk oplevelse, der minder om de gode spise steder i Indien, hvor kvaliteten er i top.

Man kan spise på restauranterne, ligesom man kan bestille catering. Indisk mad er velegnet til mange forskellige lejligheder, og det er muligt både at bestille det helt store bord til bryllup, konfirmation og fødselsdage. Kashmir tilbyder også take away, så man kan få en mindre bestilling med hjem i privaten, når man gerne vil nyde maden hjemme. Ønsker man en indisk frokostordning i sin virksomhed, kan man ligeledes få dette gennem Kashmir. Der bliver udelukkende benyttet gode og friske råvarer, uanset hvilken ordning man ønsker.

Man kan booke bord online, hvis man vil reservere bord på en af de tre restauranter, der ligger i henholdsvis Køge, Valby og på Østerbro. Det er meget nemt og hurtigt. Man kan ligeledes læse menukortet på hjemmesiden, som består af alskens kendte indiske retter med alt lige fra kylling, lam og fisk til vegetarretter.

Services:

Catering

Take Away

 Sociale profiler:

 Facebook