Kenba Travel

Kenba Travel

Kenba Travel

Kenba Travel tilbyder spændende kulturrundrejser til nøje udvalgte destinationer, hvor de kan garantere en unik rejseoplevelse. Kenba Travel er eksperter på specifikke rejsedestinationer i Mellemeuropa og middelhavsregionen. Kenba Travel henvender sig primært til voksne personer, der har en interesse for kultur, aktiviteter og spændende oplevelser. Det er Kenba Travels vigtigste opgave, at vise deres destinationer frem fra deres bedste side – og med deres indgående kendskab til de lande, hvor de tilbyder rejser er der god mulighed for, at du får en unik rejse, når du rejser med Kenba Travel.

Kontaktoplysninger:

Kenba Travel AS
Postboks 4814 Nydalen
0422 Oslo
Norge

Tlf. DK: +45 21 95 94 41

Tlf. NO: +47 21 95 94 41

Tlf. SE: 08 40 30 01 75

Mail: kenba@kenba-travel.dk

 

 

Hvorfor Kenba Travel?

Kenba Travel tilbyder interessante rejser til billige penge. Det er Kenba Travels filosofi, at kunderne ikke skal betale ekstra på baggrund af fordyrende mellemled – derfor er der ikke andre rejsebureauer inde over, når du bestiller rejser gennem Kenba Travel. Yderligere benytter Kenba Travel sig ikke af store reklamekampagner, men benytter i stedet en meget specifik markedsføring, der henvender sig til kernesegmentet. På den måde skal du som rejsende hos Kenba Travel, ikke betale ekstra for at dække rejsebureauets eksterne omkostninger ind. Kenba Travel arrangerer sine rejseprogrammer udenfor sæsonen – det gør de for, at du som rejsende kan nyde rejsemålene i fred og ro, og samtidig have den tid og plads det kræver for, at rigtigt kunne dykke ned i de besøgte seværdigheder og byer.

Kenba Travel tilbyder rejser til en række forskellige destinationer. Her kan du blandt andet rejse til Tyrkiet, Tyskland, Holland, Italien og Grækenland. Det er i disse specifikt udvalgte rejsemål at Kenba Travel er eksperter, og kan give dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Der vil være fokus på at få et oprigtigt indblik i landendes kultur, seværdigheder og historie.

 

Produkter:

Rejser til Tyrkiet

Rejser til Italien

Rejser til Holland

Rejser til Tyskland

Rejser til Grækenland

 

Links:

Kenba Travel DK

Kenba-group DK

 

Sociale Medier:

Kenba Travel på Facebook

Kenba Travel på Twitter

Kenba Travel på YouTube

Kenba Travel på Google+

Kenba Travel på Vimeo

Kenba Travel på Amino

Kenba Travel StartVækst