KeyPartner

KeyPartner er en låseservice i København, der udfører opgaver for både private og virksomheder. KeyPartner har især fokus på sikkerhedsløsninger, og rådgivning inden for sikring af boliger og virksomheder. Deres vigtigste mission er at skabe sikkerhed og tryghed for dig.

Kontakt

Sølvgade 105

1307 København K

Telefon: 82828209

E-mail: info@keypartner.dk

Hjemmeside: www.keypartner.dk

Hvorfor vælge KeyPartner låseservice?

KeyPartner er kendt for en god stemning i firmaet og glade kunder. De sætter høje standarder for deres arbejde, og de mener, at der skal være tid til at gøre tingene ordentlig og udføre en ordentlig service. KeyPartner brænder for det de gør, og går op i at gøre hverdagen bare en smule mere tryg for dig

Hvis du er private person, kan KeyPartner hjælpe dig, når du har låst dig selv ude eller haft indbrud. De har hurtig udrykningstid, så du ikke skal stå og vente, og de går ikke før tingene er i orden, og du kan føle dig tryg. Har du besluttet dig for at omlægge dine låse til samme nøgle eller at få installeret elektroniske låse i hjemmet, står de også med glæde for det.

Er du en virksomhed eller et boligkompleks, kan KeyPartner være med til planlægningen af jeres sikkerhedsløsning, så den er ordentlig fra start af. KeyPartner laver blandt anden opgaver inden for dørtelefoner, sikringsgitter, indbrudssikring af døre og vinduer og meget mere.

Services

Udskiftning af lås

Adgangskontrol

Dørtelefon

Indbrudssikring

Låsesmed Nørrebro

Låsesmed Østerbro

Elektronisk dørlås

Links til KeyPartner

Hjemmeside