KLH Isolering A/S

KLH Isolering

KLH Isolering A/S udbyder gennemtestede og professionelle optimeringsløsninger indenfor isolering, energiforbrug og indeklima.

Kontaktoplysninger

KLH Isolering A/S

Sorøvej 34

4250 Fuglebjerg

Tlf: +45 3023044

Kontakt: Elektronisk kontaktformular

Der er i virksomheden mange års erfaring samlet, hvorfor de kan tilbyde deres kunde gode kvalitetsløsninger til en lav en pris. KLH Isolering har en stor ekspertise i udviklingen af de bedste isoleringsløsninger, hvilket er et resultat af et øget fokus på medarbejdernes uddannelsesniveau indenfor feltet. På denne måde sikrer virksomheden, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af det produkt, som virksomheden tilbyder.

KLH Isolering varetager mange forskelligartede opgaver, der altid bliver fuldt til dørs med forudsætningen om, at kunderne skal have et helhedsorienteret produkt, som er udviklet og implementeret fra start til slut af virksomheden selv.

Hos Knauf, et af de mest anerkendte isoleringsvirksomheder i verden, er KLH Isolering Premium Partner, hvilket giver virksomheden mulighed for, kontinuerligt at videreuddanne og certificere deres personale. Ligeledes er KLH Isolering medlem af Dansk Håndværk. Dette betyder, at vores kunder har en garanti for, at vores arbejde er veludført og kvalitetssikret.

KLH Isolering tilbyder deres kunder en række tillægsydelser ved siden af deres hovedprodukter, som er isolering, indeklima og energiforbrug. Dette gør de for at kunne sikre og vedligeholde boligernes værdi for deres kunder.

 

Produkter:

Hulmursisolering

Loftisolering

Links:

Facebook

YouTube

Kompass

Pages24

Twitter

Hjemmeside