Kompatibel Ink

Kompatibel Ink brand

Kompatibel Ink er en webshop med salg af kompatible blækpatroner og lasertonere til Danmarks laveste priser. Kompatibel Ink kan levere kompatible blækpatroner og lasertonere til alle de kendte brands såsom Canon, HP, Epson, Brother, Samsung, Lexmark, Dell og mange flere. Ved at købe kompatible blækpatroner hos Kompatibel Ink kan man spare helt op til 75% og samtidig få gratis fragt.  

Kontaktoplysninger

Kompatibel Ink
Hyldegårdsvej 56 st. th.
2920 Charlottenlund

Tlf.: 22 63 40 17
E-mail: info@kompat.dk

Hvorfor købe blækpatroner hos Kompatibel Ink

Der findes mange gode grunde til at købe kompatible blækpatroner og lasertonere hos Kompatibel Ink og en af de vigtigste er, at man kan spare helt op til 75% på kompatible patroner i sammenligning med de originale. Der er ikke nogen mærkbar forskel i hverken blækkvalitet eller holdbarhed, og den eneste mærkbare forskel er prisen. Mange kender til at blækpatroner kan udtørre, hvis de ikke bliver brugt i et stykke tid, og ved at købe sine billige blækpatroner hos www.kompat.dk, kan man købe flere af gangen i forhold til kun én original, og derved har man altid en back-up printerpatron klar, hvis den ene skulle være tørret ud, og på denne måde er tabet ikke så stort.

En anden vigtig grund til at handle hos Kompatibel Ink er at de leverer gratis og lynhurtig fragt på alle produkter i shoppen. Dette gælder uanset om man køber Canon, Brother, Epson eller et helt fjerde mærke og ligeledes uanset, hvad den specifikke blækpatron måtte koste. Det er hvad man hos Kompatibel Ink betragter som god service!

At Kompatibel Ink tilstræber altid at ude en god service, selv om der er tale om salg af billige blækpatroner, ses også, hvis man betragter deres TrustScore på Trustpilot. Her har over 2800 kunder anmeldt virksomheden til en samlet score på 9.2, og tingene som kunderne fremhæver er netop det høje serviceniveau, den lynhurtige levering, de billige priser og ikke mindst den gratis fragt.

Produkter

Hvis man er på udkig efter billige blækpatroner kan Kompatibel Ink helt sikkert hjælpe, og du kan finde nogle af deres mange produkter her:

Canon blækpatroner

Brother blækpatroner

Epson blækpatroner

HP blækpatroner

Lexmark blækpatroner

Dell blækpatroner

Lasertonere

Sociale links

Hvis man har lyst til at følge Kompatibel Ink på tættere hold, kan man gøre det på nogle af disse sociale profiler:

Facebook

Twitter

Google+

About.me

Gem

Gem