Lampegiganten

lampegiganten

Lampegiganten har Skandinaviens største sortiment af lamper med over 25.000 lamper i alverdens afskygninger. Med det store sortiment er udvalget bredt, og det vil her være muligt at finde lamper til enhver smag og lejlighed. Sortimentet spænder over alt fra indendørsbelysning til udendørsbelysning.

Kontaktoplysninger

Lampenwelt GmbH & Co. KG
Seelbüde 13
D-36110 Schlitz
Tyskland
Tel.: +45 89881890
E-Mail: info@Lampegiganten.dk

Om Lampegiganten

Lampegiganten er en onlineshop med mere end 25.000 super moderne lamper på lager. Lampegiganten adskiller sig fra andre lampeforhandlere ved, at de har et rigtigt stort udvalg af designlamper og lamper, som man sjældent har set før. Derudover kan du med det store udvalg finde noget til enhver smag, og det vil altid være muligt at finde lige præcis den type lampe, du er på udkig efter, uanset om du er på jagt efter en topmoderne skrivebordslampe eller en elegant loftlampe.

Lampegiganten forhandler dog ikke kun lamper til private. Driver du forretning, butik eller står du for indkøb af lamper til kontoret, så kan du også sagtens købe det, da Lampegiganten ligeledes forhandler et rigtigt stort udvalg af kontorbelysning, butiksbelysning og belysning til hotelbranchen.

Derudover forhandler Lampegiganten også et stort udvalg af lyskilder, herunder LED pærer, glødepærer, lysstofrør og sparepærer.

Hos Lampegiganten er lamper ikke bare lamper. Husk på at lamper ikke kun har én funktion; at give lys, men at de også kan sætte deres helt eget præg på det rum, de placeres i. Uanset hvilken type lampe du er på udkig efter, så kan du med garanti finde det du søger hos Lampegiganten.

Produkter

Lampegiganten forhandler alle former for lamper, herunder:

Loftlamper

Væglamper

Spots og downlights

Links

Lampegiganten.dk

Lampegiganten.no

Facebook

Google+