Listen Louder

Listen Louder er en dansk rådgivningsvirksomhed startet af iværksætteren Jonathan Løw i 2014. Listen Louder arbejder med innovation, nytænkning, disruption og lydhør ledelse.
Jonathan Løw har etableret Listen Louder for at gøre en forskel for danske firmaer og organisationer. Mindsettet omkring at lytte højere er skabt på baggrund af en lang række internationale studier og bøger, som bl.a. dokumenterer, at:

  • den gennemsnitlige leder kun lytter i 18 sekunder, før vedkommende afbryder en medarbejder
  • verdens bedste sælgere taler kun i 20% af tiden og lytter de sidste 80%.

Listen Louder er også navnet på Jonathan Løws første business-bog, som udkom i 2015. Listen Louder er blevet en bestseller og er en lille og konkret guide til, hvordan man kommer på og realiserer gode idéer.

Jonathan Løw, som er manden bag Listen Louder, har været med i opstarten af fire virksomheder – to i Danmark og to internationale. Løw er tidligere kåret som manden bag Årets IT-virksomhed engodsag.dk i 2008 m.m.

Kontaktoplysninger

Listen Louder
Karetmagertoften 116
DK-8270 Højbjerg

Tlf.: 28 78 54 50

Hvorfor vælge Listen Louder

Der findes et utal af rådgivningsvirksomheder og konsulentforretninger i Danmark. Listen Louder og Jonathan Løw er kendt for at være yderst handlingsorienterede, jordnære og konkrete i tilgangen til innovation, nytænkning, disruptiv ideation og lydhør ledelse. Samtidig er Jonathan Løw flere gange blevet anerkendt for sin evne til at få idéer til at blive til virkelighed, så Løw er én af den slags personer, der ”walks the talk”.

Jonathan Løw har i bøgerne Listen Louder, GURUBOGEN og Disruptionbogen illustreret evnen til at gøre komplekse ting simple. Det er også det, som Listen Louder hjælper kunder som LaserTryk, MHI Vestas, GoMore m.fl. med at gøre igennem en kombination af rådgivning, workshops, foredrag og PR-sparring.

Produkter

Foredrag
Workshops
Længerevarende processer
Bøger

Links til Listen Louder

Website
Facebook
YouTube