Meabco A/S er en dansk bioteknologisk virksomhed der forsker i innovativ kræftterapi og radiobeskyttelse. De blev stiftet i 2001, og deres primære fokus er at skabe banebrydende kræftbehandlinger med minimale bivirkninger samt udvikle radioterapi til folk, der har været udsat for strålinger eller kemiske stoffer –  produkterne hedder BP-C1 og BP-C2.

BP-C1 er en fremtidig kræftterapi, der kan ændre måden kræftpatienter bliver behandlet i dag. Meabco har patent på alt inden for deres kræftforskning, og de er meget tæt på at komme ud på markedet med deres første produkt. Det er testet på over 300 kræftpatienter i syv lande hvilket har gjort, at de er nået frem til klinisk konceptbevis. Typiske kræftbehandlinger som vi bruger i dag, udsætter kroppen for utallige bivirkninger – her skiller Meabcos BP-C1 sig ud ved kun at have minimale bivirkninger.

Meabcos andet produkt, BP-C2, er radiomitigation. Dette produkt kan hjælpe patienter som har været udsat for sygdomme skabt af farlige kemiske stoffer og/eller strålinger. BP-C2 stabiliserer menneskets krop og øger kvaliteten af f.eks. blodceller og blodværdier. Meabco har også patent på hele denne teknologiplatform. Dette produkt er stadig i udviklingsfasen og kommer på markedet senere end BP-C1.

Kontaktoplysninger

Richard Mortensens Vej 61, 2300 København
+45 3246 0370
info@meabco.com

Hvorfor du bør holde øje med Meabco

Meabco er et privatejet dansk virksomhed, der har knækket koden til en kræftterapi der kun har minimale bivirkninger for den menneskelige krop. Deres kræftterapi kan fungere som en mono-terapi, men kan også fungere sammen med én eller flere andre kræftterapier. Det kan være fremtiden inden for behandling af kræft i lægemiddelindustrien, og Meabco har patent på denne teknologiplatform indtil 2033.

De seneste år har antallet af kræftoverlevende i Danmark været i stigning, dog halter vi stadigvæk efter lande som Norge, Sverige og Finland. Måske kan Meabco være firmaet der ændrer på dette. Staten investerer flere penge i kræftbehandlinger, og lægerne er hurtigere til at undersøge potentielle kræftpatienter, men vi mangler stadigvæk det sidste, før vi er på samme niveau som naboerne i Norden. Det bliver i hvert fald interessant at følge Meabcos kræftterapi i praksis snart – forhåbentligt får det antallet af kræftoverlevende i Danmark til at stige yderligere.

Links til Meabco

Besøg Meabcos hjemmeside: www.meabco.dk

Meabco på Facebook: https://www.facebook.com/Meabco/

Meabco på LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/

Meabco på Twitter: https://twitter.com/meabco

Meabco på Tumblr: https://meabcoas.tumblr.com/

Meabco på medium.com: https://medium.com/@meabcoas 

Meabco på Flickr: https://www.flickr.com/people/meabco/

Meabco på Fashionplaytes: https://www.fashionplaytes.com/listing/denmark/hovedstadsomradet/medical-research-center/meabco-a-s/

Meabcos blog: https://meabcoblog.wordpress.com/

Meabco på Kommunikationsforum: http://www.kommunikationsforum.dk/jens-mikkelsen-2/blog/meabco-om-en-livsforlaengende-kraeftkur

Meabco på Amino Bizz: https://www.amino.dk/bizz/meabco9499

Meabco på Crunchbase: https://www.crunchbase.com/organization/meabco

Omtale af Meabco på Lauritzenfonden.dk: https://www.lauritzenfonden.com/da/lf-investment_meabco.asp