mySafety

mysafety

MySafety Försäkringar AB blev grundlagt i 1999, og er i dag førende inden for identitetsbeskyttelse og forebyggelse af ID-tyveri i Sverige, Finland, Norge, Polen, Rusland og Ukraine. MySafety tilbyder deres kunder hjælp døgnet rundt, hvis de bl.a. har været udsat for ID tyveri.

Kontaktoplysninger

mySafety Försäkringar

Tegeluddsvägen 21

Box 27142, 102 52 Stockholm

 Kundeservice: 08-505 530 00

Fra udlandet:  +46 8 20 11 90

Hvorfor mySafety?

mySafety kan igennem deres identitetsbeskyttelse bistå med at blokere, beskytte og spore bankkort, ID-dokumenter, mobiltelefoner, kæledyr og nøgler mv. I Hjemlandet Sverige – samt i Finland – tilbydes også sikkerhedsmærkning af biler gennem mySafety’s søsterselskab.

Hjemmesiden er informativ og opdateres løbende med nyhedsartikler og anden information omkring vandskader, indbrud, røveri og brand mv. Forsikringskoncernen har et tæt samarbejde med banker og politi og UC, der styrker arbejdet omkring effektiv beskyttelse af borgerne identitet.

Med base i Stockholm finder man også mySafety’s kundeservice og salgsafdeling samt produktudvikling i den svenske hovedstad. Sikkerhed og tryghed for borgerne er af den største prioritet for sikkerhedsforetagendet, og man finder derfor også mySafety på et bredt udvalg af sociale medier, hvor de løbende opdaterer med information om ID sikkerhed samt proaktive sikkerhedsråd. Endvidere er mySafety altid åbne for gode råd fra borgerne, der kan styrke arbejdet med ID sikkerhed, hvorfor man er velkommen til at kontakte mySafety med forslag til nye tiltag og forbedringer.

Yderligere information om mySafety

Information om ID-tyveri

Information om nethad

Kundeservice

Virksomheden

Links

Websted

mySafety Gruppen

Eniro

Sociale Medier

Facebook

Google Plus

Instagram

YouTube

LinkedIn

Mynewsdesk

Dailymotion