N.H. Hansen & Søn A/S

N. H. Hansen & Søn A/S

N.H. Hansen & Søn A/S har eksisteret i mere end 100 år som en familieejet tømrer- og snedkervirksomhed, der bygger med kvalitet for øje. Virksomheden lægger en stor vægt i at udføre opgaver med en høj faglighed, uanset om det er mindre simple opgaver, eller om det er store komplekse byggeprojekter. Dette er gældende i dag, og sådan har det været lige siden grundlæggelsen af virksomheden i 1909.

Kontaktoplysninger

N.H. Hansen & Søn A/S

Charlottenlundvej 4-6

2900 Hellerup

Tlf: +45 39 62 21 25

Mail: nhh@nhh.dk

N.H. Hansen & Søn A/S håndterer alt fra mindre tømrer- og snedkeropgaver til store entrepriser, og derfor har virksomheden et stort erfaringsgrundlag med mange forskelligartede projekter. Virksomheden udfører mange istandsættelser og renoveringer af ejendomme for både den private og den offentlige sektor.

Virksomhedens serviceafdeling laver skræddersyede løsninger til vedligeholdelse, nybyggeri og bygningsrenovering til både mindre simple og store komplekse opgaver med et højt fagligt niveau. N.H. Hansen & Søn A/S rykker altid hurtigt ud ved akut behov, og derfor er den i dag blandt de foretrukne valg i branchen for både mindre og større kunder.

Tømrer og snedkerarbejde

Alle former for tømrer- og snedkerarbejde udbydes af virksomheden. Dette gælder ved såvel nybyggeri som ved bygningsrenovering. N.H. Hansen & Søn A/S er vant til at udføre opgaver for forskellige kunder, og de har formået at følge markedets efterspørgsel gennem hele virksomhedens levetid, hvorfor de i dag besidder en lang række teknologiske kompetencer indenfor tømrer- og snedkerfagene.

Entrepriser

N.H. Hansen & Søn A/S har både de faglige og økonomiske ressourcer til at varetage store entrepriser, som kræver et bredt spektrum af kompetencer indenfor alskens byggetekniske problemstillinger.

Byggelederne i virksomhedens entrepriseafdeling er hver især ansvarlige for de forskellige byggesager, hvorfor der kan gøres hurtig proces i henhold til beslutninger og implementeringer af opgaverne. Således kan virksomhedens sikre at tidsrammerne bliver overholdt.

Service og vedligeholdelse

Med en høj grad af ekspertise inden for service og vedligeholdelse dækker virksomheden alt lige fra de ordinære faste rutineopgaver til de skræddersyede løsninger – uanset opgaven omhandler kunder fra industrien, institutioner eller beboelsesejendomme.

Totalisolering

Med fokus på en specialafdeling indenfor isolering er N.H. Hansen & Søn A/S blevet autoriseret isolator og har stor erfaring med isolering af alle slags ejendomme og bygninger. Virksomheden er desuden tilsluttet Dansk Isoleringskontrol og Garantiordning.

 Links:

Facebook

LinkedIn

YouTube

Twitter

Hjemmeside