Natur&Helse

Natur & Helse er specialiserede i at handle over internettet. Et valg, som virksomheden har truffet for at kunne holde deres omkostninger og dermed deres priser på helsekost og skønhedsprodukter nede. Alle Natur & Helses produkter er varer af høj kvalitet, som kan købes i mange helsekostforretninger, men prisen er en helt anden.

Kontaktoplysninger

Romalt Boulevard 5 E
8960 Randers SØ
Tlf: 2534 2548
Officiel e-mail adresse: kontor@naturoghelse.dk

Hvorfor bør man vælge Natur&Helse frem for andre forhandlere?

Natur & Helse har et stort udvalg af helsekost og skønhedsprodukter, der har det tilfælles, at fokusset ligger på et naturligt ophav, hvilket er til gavn for vores miljø, men også for os som mennesker, da vi skåner os selv for meget af den kemi, som lignede produkter ellers indeholder.

Natur & Helse forhandler produkter, som er kendte i helsekost- og skønhedsbrancherne, men gør det til fordelagtige priser, da firmaet udelukkende opererer via deres e-mærkede webshop på sitet naturoghelse.dk.

Selvom Natur & Helse forhandler på internettet, yder de stadig en god kundeservice med fine telefonåbningstider samt mulighed for at kontakte dem via e-mail. Ydermere gælder de samme regler for returret og reklamationer, som du kender fra de fysiske butikker, hvor du måske plejer at handle. På den måde yder Natur & Helse dig god service og sikkerhed, samtidigt med at deres priser er blandt markedets skarpeste.

Produkter

Natur & Helse har et stort udvalg inden for helsekost og plejeprodukter så som:

Kosttilskud

Naturlægemidler

Personlig pleje

Links

Website: www.naturoghelse.dk

Facebook: facebook.com/naturoghelse

Hvis du gerne vil læse mere om helse- og naturmedicin, så se Wellvita her.