Nordic Rengøring

Nordic Rengøring

Nordic rengøring har siden 2004 leveret rengøringsløsninger til både private og virksomheder.

Nordic Rengøring er en stabil samarbejdspartner, der altid tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov og skræddersyer løsningerne, så de er tilpasset de forskellige forhold. Nordic Rengøring udfører altid et ordentlig stykke arbejde, og virksomheden sætter en ære i at gøre deres kunder glade, så de fortsat kan have en langt samarbejde.

Kontaktoplysninger

Nordic Rengøring

Ole Jørgensens Gade 2

2200 København N

Tlf: +45 91 57 57 91

Mail: ahmad@nordicrengoering.dk

Få 24-timers service

Nordic Rengøring tilpasser løsninger, så det passer til kundens behov. Dette gælder også, hvis kunden har ønsker at få udført rengøringen på skæve tider af døgnet. Mange virksomheders infrastruktur er sammensat således, at det er mest fordelagtigt for dem at få udført rengøringen efter normale arbejdstider, og således kan Nordic rengøring udfylde deres behov.

Opstår der en akut situation kan man ligeledes kontakte Nordic Rengøring døgnet rundt. Mange virksomheder har oplevet, at der har opstået en øjeblikkelig nødvendighed i at få klargjort arealer på med kort varsel. Det kan Nordic Rengøring hjælpe med.

God rengøring – lave priser

Det behøver ikke at koste en formue at udføre en god rengøring. Det mener Nordic Rengøring, og de afspejler sig i deres priser, som er i den lave ende af skalaen. Efter aftale med Nordic Rengøring kan man få et tilbud på de rengøringsopgaver, man har, og man kan være sikker på, at der bliver leveret kvalitetsrengøring til den billigste pris.

 Links:

Nordic Rengøring

Restaurant rengøring

Opvasker

Flytterengøring

Opvasker søges