Norges Kartinstitutt

Norges Kartinstitutt

Norges Kartinstitutt

 

Norges Kartinstitutt er en norsk virksomhed, der specialiserer sig i interaktive kort, hvor du som kunde kan blive oprettet med virksomhedsinformation, billede og henvisninger så brugerne af deres kortdatabase nemt kan finde frem til din virksomhed. Virksomheden har eksisteret siden 2011, hvor virksomheden der har base i Oslo, Norge udvikler deres korttjeneste.

 

Kontaktoplysninger:

Grenseveien 107

0663 Oslo, Norge

Tlf.: +47 22 23 43 00

Mail: post@norgeskartinstitutt.no

http://www.norgeskartinstitutt.no/

 

Hvorfor vælge Norges Kartinstitutt?

Norges Kartinstitutt har en avanceret søgefunktion for rejsende som ønsker at finde noget konkret. Her kan brugeren finde specifikke interessepunkter, adresser og steder når de befinder sig i Norge. Norges Kartinstitutt er stolte over de unikke interessepunkter, de leverer til deres brugere. Disse informationer bliver fremhævet på baggrund af forskellige kriterier – det er Norges Kartinstitutts mål at levere et unikt interaktivt kort der har brugervenlighed som et af de ypperste fokusområder. Norges Kartinstitutt fremhæver de respektive aktørers navn, varemærke, geografisk placering, GPS-koordinationer og kontaktinformation – alt samlet i ét informationsfelt. Ved at klikke på navnet synliggøres informationsfeltet. På den måde fremhæves interessepunkterne uden at forstyrre brugeren når de anvender kortportalen.

Norges Kartinstitutt anvender Kartverkets hovedkortserie N50 som grundlag for deres kort. Det er en landsdækkende kortdatabase lavet til korthenvisninger i målestok 1:50.000. Det er dette der danner fundamentet for virksomheden korttjeneste. Yderligere har produktet en avanceret zoom-funktion, hvor brugeren kan bestemme detaljeniveauet – fra Norge i sin helhed helt ned til en enkelt hus i en specifik by.

 

Sociale medier:

Norges Kartinstitutt på Facebook

Norges Kartinstitutt på LinkedIn

Norges Kartinstitutt på YouTube

Norges Kartinstitutt på Twitter

Norges Kartinstitutt på Google+

Norges Kartinstitutt på Instagram