NorthCapital ApS

logo

NorthCapital ApS er en Europæisk baseret, privatejet investeringsvirksomhed, der håndterer flere aktiviteter. NorthCapital Holding blev grundlagt i 2015 af Werner Schmidt i Berlin. Investeringsselskabet opererer som venturekapitalfirma med ejerandele i forskellige sektorer. Siden begyndelsen har NorthCapital ApS haft fokus på ædelstenssektoren i Brasilien, hvor både virksomheden og Werner Schmidt har opnået position som markedsledere og betydelige investorer i forbindelse med smagrader og Alexandrite.

Kontaktoplysninger

Havegade 39, 1058 København K
+45 5015 0020
info@northcapital.eu

Hvorfor vælge NorthCapital Holding ApS

NorthCapital ApS stræber efter at skabe værdi gennem investeringer på tværs af industrier, sektorer og geografiske områder. Virksomheden stræber efter at opretholde en alsidig portefølje, der skaber overlegen risikojusteret afkast samt en langvarig indvirkning for NorthCapital ApS, investorer og de samfund, hvor de opererer. Siden begyndelsen har virksomheden haft til formål at udvide deres base og udvikle sig til en investeringsvirksomhed med diverse aktiviteter og et globalt perspektiv.

Fokusområder

NorthCapital ApS investerer i diverse områder, herunder naturlige ressourcer, ædelsten, finanssektoren og industri. Interessen for naturlige ressourcer bunder i ædelstenssektoren i Brasilien, hvor NorthCapital ApS har tjent som en betydelig producent og leverandør af smagrader og Alexandrite. Virksomheden har dets egen minderydningsaktiviteter med naturlige forekomster af smaragder og Alexandrite. Specielt Itabira og Minas Gerais-området i Brasilien dækker mineaktiviteterne.

Siden virksomhedens begyndelse har de produceret og erhvervet en meget betydelig bestand af ru ædelsten, som skal anvendes som grundlag for videreudviklingen af virksomhedens aktiviteter. I forlængelse er virksomheden engageret i den finansielle sektor. Hertil deltager NorthCapital ApS som rådgiver, arrangør og investor i kapitalmarkedet.

I 2018 tog NorthCapital  ApS de første skridt mod industribranchen i Europa. Endnu videre, søger virksomheden at udvide dets industrikoncern med henblik på at opbygge en stærk industriel bedrift i Europa.

Kim Hersland: CFO og direktør

Ved siden af Werner Schmidt agerer Kim Hersland CFO, direktør og Bestyrelsesmeldem i NorthCapital ApS. Siden virksomhedens etablering i 2013 har Kim Hersland været aktiv i NorthCapital ApS’ aktiviteter på tværs af markeder, industrier og geografiske distrikter. Derudover står han i spidsen for diverse operationer i Denmark, hvor han til dagligt opholder sig på kontoret i København.

Links til NorthCapital ApS

Website: NorthCapital Holding