Opvasker Service

opvasker fra Opvasker Service

Opvasker Service til Restaurant i København og omegn.

 

Ejer du en restaurant? Så kender du nok til den problemstilling, der kan opstå, hvis din rengøringsmedarbejder eller opvasker er forhindret i at komme på arbejde. Hos Opvasker Service har vi vikarer uddannet inden for området, som der står klar til at tage over, når toilettet brænder og du har brug for mandsopdækning. Du har både mulighed for at lave en fast aftale med os, så du får en fast opvasker / rengøringsmedarbejder samt vikarer, hvis den faste bliver forhindret i at møde, eller du kan lave en aftale med os om, at vi hjælper dig med en vikar, hvis din egen opvasker / rengøringmedarbejder skulle blive forhindret.

 

Kontaktoplysninger:

Opvasker Service

Hamletsgade 26, st tv,

2200 København N

Telefon: +45 50 13 68 00

Website: www.opvaskerservice.dk

Email: mm@opvaskerservice.dk

Hvorfor vælge Opvasker Service

Hvis du vælger Opvasker Service som vikarbureau til din restaurant er du garanteret professionel hjælp hver gang. Vores opvaskere og rengøringsmedarbejdere har stor erfaring og gør en dyd ud af at udføre jobbet ordentligt,

 

Vi har en kvalitetschef tilknyttet, der altid sørger for, at sætte hver vikar grundigt ind i opgaven. Kvalitetschefen sørger for løbende at følge op på hver opgave, fat at sikre, at alt er som det skal være. Du er derfor altid garanteret et ordenligt resultat samt en dygtig opvasker / rengøringsmedarbejder.

Links:

 

Få opvasker vikar fra Opvasker Service

Få rengøring til restaurant fra Opvasker Service