Pant i Ejendom

Pant i Ejendom

Hos Pant i Ejendom har du mulighed for at udnytte friværdien i din bolig gennem pantebrevslån. Det kan gøres med alle typer bolig – uanset om der er tale om et hus, sommerhus eller en andelsbolig. Det er godt alternativ til at tage et lån i banken – og hele processen foregår nemt og hurtigt

Kontaktoplysninger

Pant i Ejendom – Skovlunde

Meterbuen 15

2740 Skovlunde

 

Pant i Ejendom – Kolding

Slotsgade 12

6000 Kolding

 

Telefon: 70 605 606

E-mail: info@pantiejendom.dk

Hvorfor vælge Pant i Ejendom?

Pant i Ejendom er til dig der ønsker et alternativ til lån i banken. Hvis man står og mangler penge, så giver det god mening at tage brug af den friværdi, som ens ejendom besidder. Det kan ofte tage lang tid at få godkendt et lån i banken – og derfor ønsker de hos Pant i Ejendom at komme med et nemmere og hurtigere alternativ. Det er praktisk, da behovet for penge ofte kan forekomme meget pludseligt.

Du får altså en løsning til dine penge problemer, som både er nem og sikker. Du vil hurtigt få en kontant udbetaling, så du kan købe eller betale for det du har behov for. De ligger stor vægt på gennemsigtighed og god service, på den måde sikrer de, at du får en god oplevelse. Du kan altså, med ro i sindet, få et pantebrevslån hos Pant i Ejendom.

Processen er meget simpel. Først skal du lave en ansøgning, hvor al information inkl. billeder skal fremgå. Derefter vil deres eksperter foretage en vurdering og udforme et lånetilbud. Tilbuddet afhænger selvfølelig af dine ønsker og behov, så beløbet og tilbagebetalingperioden er passende. Hvis du er tilfreds med deres tilbud, så vil der blive udformet og underskrevet en kontrakt. Kort tid efter, vil du få overført et kontant beløb på din konto.

Links

Website: https://pantiejendom.dk/