ProcessManager

iso certificering

ProcessManager kan hjælpe din virksomhed med at få en ISO certificering.

Firmaets løsning bygger på deres enkle, visuelle og brugervenlige ISO software, der hjælper din virksomhed med at opbygge og vedligeholde et sådant ledelsessystem. I dette ledelselssystem kan din virksomheds nemt indkorporeres, udvikles og deles på tværs af virksomheden. ProcessManagers software er styrker jeres daglige brug af en ISO certificering. Det skyldes, at softwaren hjælper alle i virksomheden til at få et godt overblik over ledelsessystemet – fx i form af et kvalitetssystem eller miljøledelsessystem.

Kontaktoplysninger

Fruebjergvej 3, 2100 København Ø
32 20 36 20
info@process-manager.dk

Hvorfor vælge ProcessManager?

Som virksomhed kan du af ProcessManager få professionel hjælp til opbyggelse og vedligeholdelse af ledelsessystemer, der opfylder kravene til ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 45001 og ISO 27001. Disse er nogle af de absolut mest udbredte og efterspurgte ISO standarder på det danske marked. Således giver ProcessManager altså ikke jeres virksomhed selve ISO certificeringerne, men derimod effektive værktøk til at få og vedligeholde dem.

ProcessManagers ISO software er et brugervenligt ledelsessystem. Dertil er det designet specifikt, at din virksomhed kan opfylde alle krav til en ISO certificering inden for én af standarderne nævnt ovenfor. Der er tale om en ISO software, der er nem at bruge, og som ikke mindst minimerer administration. Som resultat heraf I kan I blive ISO certificeret på kun 3 måneder – eller mindre!

Opsummerende: Ønsker jeres virksomhed et brugervenligt ledelsessystem, der hurtigt såvel som grundigt fører jer til den ISO certificering, I er på udkig efter, så er ProcessManager det helt ideelle redskab.

Links til ProcessManager

Website
Facebook

Services

ISO 9001 certificering

ISO 14001 certificering

ISO 45001 certificering

ISO software

2015-udgaver