Punjab Indisk Restaurant

Punjab Indisk Restaurant

Punjab Indisk Restaurant laver lækker indisk mad i Valby, København. Siden 2012 har restauranten haft åbne døre for gæster, der nyder at smage indisk mad, som er lavet efter de originale opskrifter.

Kontaktoplysninger:

Punjab Indisk Restaurant

Valby Langgade 23

2500 Valby

Telefon: +45 36 46 25 00

Website: http://www.punjabrestaurant.dk/

Hvorfor vælge Punjab Indisk Restaurant?

Punjab Indisk Restaurant tilbyder deres kunder en madoplevelse, der ikke fås andre steder. Alt fra kokkene til betjeningen og indretningen oser af den indiske kultur og det indiske madtraditioner. Det indiske køkken er kendt for gode smagssammensætninger og et bredt udvalg af alskens kød- og vegetarretter – og dette lever Punjab fuldt ud op til.

Man kan nyde maden ved at booke bord i restauranten, hvor man vil få en god betjening i de hyggelige rammer, som præger deres restaurant. Det er også muligt at bestille take away, hvis man ønsker at tage maden med hjem.

Stor buffet

Alle hverdage undtages fredag fra kl. 16.00 – 22.00 kan man nyde deres lækre buffet for kr. 139,-. Fredag til søndag fra kl. 12.00 – 16.00 koster menuen kun kr. 89,-, men består af det samme udsøgte udvalg. Buffeten består af alskens retter med lam, kylling, kalv, okse, fisk, skalddyr og vegetar.

Restaurantens åbningstider:

Mandag – Torsdag fra kl. 16.00 – 22.00

Fredag – Søndag fra kl. 12.00 – 22.00

Menu

Se menuen her