Restaurant Bones – spisested og take away for hele familien

Trænger I til en hyggelig familieaften med lækkert mad og hyggeligt samvær? Skal der holdes fødselsdag, hygges med vennerne eller hentes tømmermændsmad? Uanset anledningen har I mulighed for at komme på Bone’s og tage en aften fri fra køkkentjansen. Hvis I foretrækker at spise derhjemme, tilbyder Bones også take away.

Bones tilbyder autentisk, amerikansk stemning for hele familien på sin hyggelige familierestaurant. Du vil opleve den amerikanske stemning lige så snart, du træder indenfor døren på Bone’s. Væggene er udsmykket med amerikanske retrofund som nummerplader, snesko, flag og meget, meget andet.

Restaurant Bones har desuden fokus på hyggelige rammer for børn i form af legerum, balloner og legeposer. Herved er børnene underholdt og husker besøget som noget sjovt samtidig med, at mor og far får lidt alenetid. Benytter I jer af Bone’s Early Birdykoncept får I 20% rabat på jeres regning, hvis I spiser på restauranten mellem 16.30 og 19 (bordet skal være ledig kl. 19). Tilbuddet gælder mandag til og med torsdag. Hvis der i stedet er stemning for en gang saftige spareribs til frokost, så er det heller intet problem – da alle Restaurant Bones restauranter har frokoståbent hver lørdag.
I kan også benytte jer af Bones’ take away, der giver mulighed for familiehygge derhjemme.
Uanset hvad I bestemmer jer for, glæder Bones sig til at se eller høre fra jer. Book jeres bord hos Bone’s eller bestil take away her på hjemmesiden.

Kontakt Bones

Bone’s Restauranter A/S
Dalgas Alle 3
7400 Herning
Att: Jan Vinther Laursen

Tlf. 97 21 22 35
Du kan også altid få vækket din appetit ved at se de lækre ribs, der serveres hos Bones:

Læs mere om Bone’s her