Salon Rosted

salon rosted

Salon Rosted er en frisørkæde med saloner i Hillerød, Frederiksværk og Frederikssund. De dygtige frisører i salonerne kender til tidens trends, og de er gode til at klippe og farve efter dem. Der er gjort meget ud af at skabe en hyggelig atmosfære i salonerne, så kunderne ikke alene får en god service – men samtidig en hyggelig oplevelse sammen med de søde frisører.

Kontaktoplysninger:

Salon Rosted Hillerød

Slotsgade 65A

3400 Hillerød

48 76 52 52

Website: Salon Rosted Hillerød

 

Salon Rosted Frederiksværk

Posthustovet 9B

3300 Frederiksværk

47 76 52 52

Website: Salon Rosted Frederiksværk

 

Salon Rosted Frederikssund

Nygade 1

3600 Frederikssund

45 76 52 52

Website: Salon Rosted Frederikssund

Hvorfor vælge Salon Rosted:

Salon Rosted har kun dygtige frisører ansat, der både tager hensyn til hårtype og ansigtsform, når de klipper og farver kunderne. Det er vigtigt for frisørkæden, at deres frisører besidder kompetencer, der gør, at alle kunder går derfra med et resultat, de er glade for, og som kan tilfredsstille høje krav.

Frisørerne hos Salon Rosted bliver løbende holdt opdateret med de nyeste trends, og de kan derfor rådgive om populære frisører eller farver. Farveteknikken balayage er en avanceret metode til at farve hår, og der er ikke mange frisører, der mestrer farveteknikken så godt, som Salon Rosted gør det. De er kendte for at være den bedst frisørkæde på Sjælland til at udføre denne farvetkenik.

Der bliver kun brugt de bedste produkter hos Salon Rosted. De er alle bygget på naturlige og gode ingredienser. Derfor er der et højt indhold af eksempelvis C-vitaminer, kokosolie og bi-vox i deres produkter.

Link:

Salon Rosted

Sociale Medier:

Facebook