SARI Rådgivende Ingeniører

SARI Rådgivende Ingeniører er eksperter i energirådgivning, byggerådgivning, arbejdsmiljørådgivning samt klima- og miljørådgivning til industri, erhverv og institutioner. SARI har afdelinger i Århus, Haderslev, Odense og Fredericia, hvorfra de rådgiver både små og store virksomheder i ind- og udland. Deres mission er klar: At levere innovativ og effektiv rådgivning, der skaber resultater for både den enkelte virksomhed og for vores fælles miljø og klima.

Hvorfor vælge SARI Rådgivende Ingeniører?

Med rådgivning fra SARI Rådgivende Ingeniører A/S får du topspecialister på dit projekt. SARIs rådgivende ingeniører besidder en helt unik kombination af ingeniørteknisk faglighed, håndværksmæssig baggrund og branchekendskab. Dette gør SARI i stand til at levere effektive løsninger tilpasset hvert enkelt virksomheds konkrete behov, udfordringer og ambitioner – hvad end det drejer sig om energioptimeringer, bæredygtigt byggeri, forbedring af indeklima, miljøscreening eller en anden af SARIs mange ydelser. SARI arbejder tværfagligt, tænker holistisk og går aldrig på kompromis med kundernes arbejdsmiljø, processer og driftsikkerhed. Rådgivningen sker ud fra et koncept om no cure, no pay. Det betyder, at kunderne kun betaler, hvis de opnår de lovede resultater og besparelser. SARI Rådgivende Ingeniører står således til enhver tid på mål for de optimeringer og forbedringer, som de foreslår. SARIs rådgivning er endvidere fuldstændig uvildig og uafhængig af standardløsninger og tilhørsforhold til bestemte producenter eller håndværkergrupper.

Ydelser tilbudt af SARI Rådgivende Ingeniører

Energirådgivning

SARI leverer ekspertrådgivning på energiområdet med en bred palet af ydelser, herunder omstilling til grøn energi, energirenovering, energiledelse, energiscreening, vejledning i energitilskud og optimering af spændingskvalitet. Virksomheden tilbyder endvidere ESCO-samarbejder.

Byggerådgivning

Rådgivning og ingeniørprojektering af byggeri er endnu en spidskompetence hos SARI Rådgivende Ingeniører. Virksomheden har dybdegående erfaring med byggeledelse og bygherrerådgivning, er certificerede i dronetermografi på højeste niveau og benytter kun de nyeste teknikker og teknologi på markedet i form af bl.a. CFD og 3D-modelling.

Arbejdsmiljørådgivning

SARI Rådgivende Ingeniører er certificeret af Arbejdstilsynet på alle tilsynsområder. Virksomheden leverer holistisk arbejdsmiljørådgivning, der forbedrer arbejdsmiljøet uden at kompromittere kundernes drift og processer – hvad end det drejer sig om industri- og procesvirksomheder, kontor- og administrationsbygninger, skoler eller andre institutioner.

Miljø- og klimarådgivning

SARIs rådgivende ingeniører er førende specialister i miljøscreening, miljøsanering, forbedring af indeklima, trækgener og luftkvalitet samt fugtmåling. SARI assisterer endvidere virksomheder og organisationer med indhentning af miljøgodkendelse fra myndighederne.

Kontaktoplysninger til SARI Rådgivende Ingeniører

E-mail: info@sa-ri.dk
Telefon: +45 7022 0608
Telefax: +45 7457 5560
CVR: 37 76 79 21

Afdeling i Århus
Adresse: Åboulevarden 23, 8000 Århus C

Afdeling i Fredericia
Adresse: Vejlevej 24, 7000 Fredericia

Afdeling i Haderslev
Adresse: Egedal 17, 6100 Haderslev

Afdeling i Odense
Edisonsvej 2
DK-5000 Odense C

Links til SARI Rådgivende Ingeniører

www.sa-ri.dk

Facebook

Twitter

LinkedIn

Youtube