Sky-Work og Jeppe Graversen

sky work

Iværksætteren Jeppe Graversen på 28 år startede i 2016 en virksomhed ved navn Sky-Work. Sky-Work tilbyder erhvervsklatring af højeste kvalitet. Virksomheden klarer alt fra tømreropgaver til elektrikeropgaver i højderne. Sky-Work består af Jeppe Graversen og hans team af freelanceklatrere, der alle er specialuddannede i rope access oven på deres individuelle håndværker uddannelse. Det er en virksomhed, der prioriterer kvalitet, innovation og en tæt kundekontakt.

Jeppe Graversen har nu i to år været chef og stifter af Sky-Work. Jeppe har i mange år haft en drøm om at starte sin egen virksomhed, da han brænder for at skabe ting og at løse udfordrende problemstillinger. Med et skarpt øje og et kreativt sind har Jeppe Graversen skabt en virksomhed, der ligger blandt Danmarks dygtigste indenfor erhvervsklatring. Sky-Work leverer et fantastisk stykke arbejde, der kan spare virksomheder for en masse logistiske problemer.

Kontaktoplysninger

Beethovensvej 11, 7400 Herning
4129 1042
info@skywork.dk

Hvorfor vælge Sky-Work?

Skal man have fikset noget i højderne, kan det hurtigt blive en stor økonomisk udskrivning. Skal man leje en kran, en lift eller stille et stillads op, kommer det hurtigt til at løbe op i rigtig mange penge. Samtidig kræver det en masse logistisk planlægning, der kan give enhver hovedpine. Denne hovedpine slipper du for med Sky-Work. Sky-Works dygtige klatrere har ikke brug for andet end sig selv og deres sikkerhedsudstyr.

Erhvervsklatring fungerer på den måde, at klatrerne eksempelvis kaster sig ud fra toppen af jeres bygning iført sikkerhedsudstyr og reb, som de kan hejse sig op og ned med. På denne måde har de en stor fleksibilitet, og de kan nå selv de sværeste steder, hvor kraner og lifter ikke kan komme til. Samtidig er erhvervsklatring billigere end de traditionelle løsninger. Sky-Work behøver ikke mange ugers planlægning og opsætning af tunge maskiner. De klarer opgaven hurtigst muligt, og sørger for, at deres kunder slipper for dyre løsninger og logistisk besvær. Netop derfor er erhvervsklatring fra Sky-Work det bedste alternativ.

Gennem virksomhedens første par år har Jeppe Graversen gjort brug af freelanceklatrere til at løse opgaverne. Dette har givet virksomheden mulighed for at have en stor fleksibilitet. Virksomheden har dog kurs mod nye højder, og derfor regner Jeppe Graversen med, at han snart kan fastansatte et par dygtige erhvervsklatrere. Derudover er Jeppe ved at tilføje endnu en gren til virksomheden. Jeppe brænder for at skabe og finde nye innovative løsninger, og derfor har han kastet sig over at udvikle og optimere udstyr inden for rope access og byggebranchen.

Selvom iværksætterverdenen kan være skræmmende og ustabil, så tror Jeppe Graversen på, at Sky-Works eventyr først lige er begyndt. Han er fyldt med nye idéer og visioner for virksomhedens fremtid. Sky-Work er bygget på kerneværdier som kvalitet, optimisme, empati og troen på sig selv. Sikkerhed og kvalitet er altid i højsædet, når Sky-Works klatrere tager på arbejde, og dermed garanterer de fantastiske resultater, der ikke behøver at koste en formue. Sky-Work er blandt de bedste i branchen til at løse diverse opgaver i højden, og netop derfor er de værd at prøve til din næste arbejdsopgave i højderne.

Links til Sky-Work

Website
Facebook
LinkedIn