Studido hjælper børn i alle aldre med lektierne online

Studido er skabt med formålet om sjov og lærerig undervisning til alle børn. Vi tilbyder digital lektiehjælp i alle fag til børn og unge mellem 6 – 20 år. Vores erfarne og dygtige tutorer står klar bag skærmen og kan hjælpe med de fag, dit barn har svært ved.

Vores navn er Studido.com og vi vil gerne give lektiehjælp til børn og voksne, der har brug for det. Gennem internettet kan studido hjælpe med alverdens ting på alle niveauer – uanset om det gælder hjælp med en opgave, problemer med den kolde krig eller udfordringer ved det engelske ordforråd, så står studido klar til at hjælpe. Du behøves ikke at være et barn, for studido hjælper gladeligt alle, som har brug for det.

Digitale læringsopgaver der gør undervisning sjov

Men tutoring, som studido kalder det, er ikke det eneste, vi tilbyder. Til folkeskole- og gymnasieniveau har studido nemlig et hav af opgaver inde på vores online platform til de mest basale fag. Det kan være en hjælp for alle – børn såsom voksne. Hvis du mener, at dit barn har brug for nogle udfordringer, kan du bare finde opgaver til ham eller hende på et højere klassetrin – Du kan selvfølgelig også gøre det omvendt, hvis du mener, at dit barn lige skal opfriske noget, som han eller hun har lært tidligere.
Desuden går studido ind for, at børn lærer bedst ved leg, og derfor har vi 5 spil inde på vores platform, og 5 mere på vej. Fælles for alle spil er, at de kombinerer viden med sjov. Alt dette ligger inde for vores online platform, og da børn helt ned til 0. Klasse agerer på internettet, kan de tage lektiehjælpen med over det hele.
Hvis du tror, at det stadigvæk ikke er nok, kan du se nogle af vores videoer, som er udarbejdet på platformen. De hjælper, der har brug for at kigge på noget, mens du lærer.

Studido

Mangler dit barn hjælp i skolen?

Føler du, at dit barn ikke får den påkrævede hjælp i skolen? Så er der hjælp at hente fra Studido.com. Du kan blive parret med en af vores tutorer til den nette pris af 29 kroner i timen – noget lavere end, hvad tutorer koster andre steder. Vi kan hjælpe med alt, der er fagligt, og det kan ske på alle niveauer. Når dit barn ikke får hjælp, kan de gå på opdagelse, hvor der bl.a. ligger en masse opgaver til folkeskolen og gymnasiet. Alle er selvfølgelig velkommen til at bruge dem, og Studido arbejder hele tiden på, at lægge nye opgaver op. Du kan altid tilpasse læringen til dit barn niveau. Hvis du synes, at opgaverne er en smule for svære, kan du bare kigge på de opgaver Studido udbyder til klassetrinnet under, og omvendt.

Studido har prøvet at samle alt det, dit barn kan bruge, for at supplere sin undervisning, og det er meget transportabelt. Du putter bare din computer/tablet eller telefon under armen, og så er dit barn klar til at supplere sin skolegang.

 

Kontakt Studido

Er du interesseret i at læse mere om Studido kan du klikke ind på vores hjemmeside studido.com. Her kan du finde svar på alle dine spørgsmål, eller du kan ringe til os på 50 50 75 75.Studido - Billede fra hjemmeside_loginside