Tandlæge Frederick Upton Sjölin

tandklinikken

Tandlæge Frederick Upton Sjölin er en tandlægepraksis med base på Lyngbyvejen i Hellerup. Klinikken har eksisteret siden 1990 og består af dygtigt personale og topmoderne udstyr.

Klinikken udfører alle almindelige former for tandbehandlinger og har derudover bl.a. speciale i laserbehandling, paradentosebehandling, tandregulering, tandblegning og tandkirurgi.

Kontaktoplysninger

Tandlæge Frederick Upton Sjölin
Lyngbyvej 237
2900 Hellerup
Telefon 39 62 06 33

Virksomhedsbeskrivelse

Tandlæge Frederick Upton Sjölin er en tandlæge i Hellerup, beliggende på Lyngbyvejen, og går også under navnet “Tandklinikken”. Den daglige drift varetages af dygtige medarbejdere, der foretager alle slags tandbehandlinger; alt fra et almindeligt tandeftersyn til kosmetiske tandbehandlinger.

Personalet hos Tandlæge Frederick Upton Sjölin har en stor forståelse for, at mange mennesker er bange for at gå til tandlægen, og derfor lægger de stor vægt på patienternes tryghed, hvorfor de har indrettet en hyggelig klinik, der skaber ro og trygge rammer – selv for patienter med tandlægeskræk. Derudover bliver patienterne altid mødt med et smil, når de ankommer til klinikken, og der er generelt en rigtig god stemning.

Det yderst kompetente personale er uddannet til at udføre mange forskellige tandbehandlingsformer. De fleste går oftest til tandlæge, når de skal have det enten årlige eller halvårlige tandeftersyn, men Tandlæge Frederick Upton Sjölin tilbyder også en række andre behandlingsformer, herunder krone- og brobehandling, paradentosebehandling, rodbehandling, tandimplantater, kirurgi og operationer samt de mest kosmetisk betonede behandlinger som fx tandblegning, tandregulering og plastik- og porcelænsfacader.

Der findes faktisk ikke den tandbehandling, som denne tandklinik i Hellerup ikke tilbyder.

Behandlinger

Som nævnt i ovenstående afsnit udfører Tandlæge Frederick Upton Sjölin mange forskellige typer tandbehandlinger, men et par af de mest nævneværdige er:

Caries

Paradentosebehandling

Tandblegning

Nye tænder

Tandblegning