Tandlægecenteret Højbro Plads

Tandlægecenteret Højbro Plads

Tandlægecenteret Højbro Plads er en tandlægeklinik, der ligger i hjertet af København K. Her arbejder to erfarne tandlæger, en tandplejer og fire tandlægeassistenter

Det der kendertegner klinikken er det gode samarbejde mellem patient, tandlæge og klinikassistent. Vi yder behandlinger af høj kvalitet og med anvendelse af de bedste materialer, teknikker og udstyr. Fagligt engagement, efteruddannelse og sparring med kollegaer er afgørende for opretholde det høje kvalitetsniveau på klinikken

Kontaktoplysninger

Tandlægecenteret Højbro Plads
Lille Kirkestræde 3,
1072 København K

Kontakt os på:
Tlf:    33 14 05 90
Akut: 31 31 13 06
E-mail: info@tchp.dk

Brug for en akut tandlæge?

Tandlægecenteret Højbro Plads i København K er din tandlægeklinik, hvis du har brug for en akut tandbehandling. Er der opstået en frygtelig tandpine midt om natten eller i weekenden, hvor tandlægeklinikkerne normalt har lukket, kan du altid kontakte tandlægecenteret på Højbro Plads i København K. Her er der altid dygtige tandlæger og tandlægeassistenter til at behandle din akutte tandpine eller tandsmerter.

En tandpine kan opstå lige pludseligt – bl.a. på grund af en visdomstand eller en betændelsestilstand i tandkødet. Det kan være frygteligt smertefuldt at opleve tandsmerter og ofte er det ikke tilfredsstillende blot at stille smerterne med normale piller. Hvis du oplever store tandsmerter, er det absolut anbefalelsesværdigt at kontakte vores tandlægeklinik; Tandlægecenteret Højbro Plads. Vi har bemandet klinikken med 24 timers døgnvagt og derfor er der dag og nat kompetente og dygtige tandlæger til stede for at hjælpe, rådgive og behandle dig. Selvom du for brug for en tandbehandling udenfor de normale åbningstider er der ikke ekstra gebyr. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at regningen på din tandbehandling bliver ekstra omkostningsfuld, fordi du får brug for vores hjælp i weekenden.

På Tandlægecenteret Højbro Plads arbejder to erfarne tandlæger og en tandplejer. Tandlægerne og tandplejeren sørger altid for at holde sig opdateret på den nyeste viden og de nyeste tandteknikker, så patienterne altid er i trygge hænder og får tilbud den bedste og nyeste form for tandbehandling.

Ydelser

Implantater
Visdomstænder
Kroner/broer
Rodbehandling

Links:

website: http://www.tchp.dk/
Facebook: https://www.facebook.com/tchp.dk