TelemarketingCentret ApS

TelemarketingCentret ApS

TelemarketingCentret har eksisteret siden 2001, og er en af de førende udbydere af telemarketing i Danmark. Hos TelemarketingCentret er det af højeste prioritet, at skabe succes for den enkelte kunde, samt sørge for at kunden får vedvarende succes. De har siden dag ét ydet kompetent service inden for telemarketing og mødebooking for en lang række børsnoterede større, danske virksomheder inden for alt fra transport, it, forsikring til medicinal og print.

Kontaktoplysninger

TelemarketingCentret ApS
Ove Jensens Allé 35
8700 Horsens

Tlf. 70 23 52 1
E-mail: tl@telemarketingcentret.dk

Hvorfor vælge TelemarketingCentret ApS

Succesfuld telemakreting og mødebooking skabes ifølge TelemarketingCentret i et tæt samarbejde mellem den enkelte kunde, kundens organisation og kundens individuelle telemarketingteam hos TelemarketingCentret. Den gode og virkningsfulde telemarketing fremkommer, ifølge TelemarketingCentret, når der stilles gensidige krav om respekt til parterne som en del af samarbejdet.

Hos TelemarketingCentret er du, som kunde, sikret personligt engagement fra alle TelemarketingCentrets kompetente medarbejdere, og dine opgaver løses altid professionelt og med gode resultater. Hos TelemarketingCentret tilbyder besvarelse af inbound kunder, kundeservice samt at effektivere dine telemarketingkampagner, så de sikrer dig og din virksomhed gode resultater.

Produkter

Telemarketing

Datasalg

Kurser

Inbound

Lead generering

Call-center

Job hos TelemarketingCentret ApS

Kunne du tænke dig at gøre karriere i telemarketingbranchen? Så er TelemarketingCentret måske noget for dig. Hos TelemarketingCentret kan du få job som sælger, telesælger eller mødebooker. Som medarbejder hos TelemarketingCentret vil du få en hverdag i et spændende og kundeorienteret miljø – det kræver blot at du er god til dansk i tale og skrift, har en god telefonstemme, er udadvendt, kontaktskabende og overbevisende i din dialog og har et vist kendskab til EDB.

Se de ledige stillinger her.

Links

TelemarketingCentret

LinkedIn

Google+

Facebook

Twitter